Rixos hedeflerini büyüttü

Otelcilik sektörünün Konya’daki lokomotifi olan Rixos Konya Oteli, yeni projeleriyle 2017 yılına damga vurmaya hazırlanıyor. Yeniden Rixos Konya Oteli Genel Müdürlüğü görevine getirilen Cem Bora Sevim, içinde bulunduğumuz yılı değerlendirerek, gelecek yı

Konya’nın ilk beş yıldız konseptli oteli olan Rixos Konya Oteli, 2017 yılına çok özel projelerle hazırlanıyor. Şehrin turizmine hareket getirmek adına hazırlıklar yapan Rixos Konya’nın en büyük kozu, “Sağlık Turizmi” alanındaki girişimleri olacak. Yeniden Konya’ya döndüğü için mutlu olduğunu belirten Sevim, “Sektör adına çok önemli adımlar attığımız Konya’da tekrar görev almanın huzurunu yaşıyorum. 2016 yılını, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen iyi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Özellikle Ortadoğu ve uzak doğudan ağırladığımız misafirlerimiz oldu” dedi.

ŞEB-İ ARUS TÖRENİ HAZIRLIKLARIMIZ BİTTİ

Yaklaşan Şeb-i Arus törenleriyle ilgili olarak da tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Genel Müdür Cem Bora Sevim, “Bu güzel haftayı otelimizde ağırladığımız misafirlerimize en güzel şekilde yaşatmak için bir çok yenilikle birlikte hazırlıklarımızı tamamladık” diye konuştu. Konya’da turizmin hareketlenmesi, yeni bir ivme kazanması için uğraş veriyoruz, girişimlerde bulunuyoruz diyen Sevim, yeni yılla birlikte sağlık turizmi alanında büyük projelere imza atacaklarını kaydetti. Özellikle Asya ülkelerinde sağlık turizmiyle ilgili görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade eden Sevim,  konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sağlık turizmiyle ilgili paketler hazırladık. Hem konaklama, hem alanında uzman hekimlerle görüştürme konularının yer aldığı paketimize ilgi büyük oldu. Konya’nın turizm alanında yeni hareketlere ihtiyacı var. Belimizi sadece Şeb-i Arus etkinliklerine bağlarsak, uzun vadede büyük problem yaşamamız kaçınılmaz olur.”

İRAN- KONYA UÇUŞLARI GÜNDEMDE TUTULMALI

Rixos Otel Pazarlama Müdürü Özlem Aydoğdu ile birlikte gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısında Türk Hava Yolları (THY) ve diğer uçak şirketlerinin İran-Konya  arası direkt uçuşları gündeme getirmesi gerektiğine dikkati çeken Genel Müdür Sevim, “İranlıların özellikle Mevlana Rumi ve Şems-i Tebrizi Hazretlerini anma etkinliklerine büyük önem veriyor.  Onlara bu kolaylığı sağlamak gerekiyor. Rixos Konya’nın önemli hedefleri var.  Daha önceki yıllarda olduğu gibi önümüzdeki dönemde de büyük işlere imza atacağız. Özellikle Ortadoğu, Orta Asya pazarlarının Konya’ya gelmesi için girişimlerde bulunacağız. Spor Turizmi konusunda da Konya’da lider durumdayız ve yeni düzenlemelerle çok daha kapsamlı etkinliklere ev sahipliği yapacağız” dedi.

HAKAN ARMUTCU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri