Rixos düğün paketinde 7 yıldızlı hediye

Rixos Konya olarak 2009 - 2010 düğün konseptini hazırladı. 7 yıldızlı otelde balayı hediye eden Rixos, organize ettiği düğünlerde her detayın altına imzasını atıyor.

Rixos Konya düğün paketinde şu detaylar yer alıyor: “Salon süslemesi, fotoğraf ve video çekimi, orkestra, düğün pastası, gelin başı, damat tıraşı, cilt bakımı, gelin makyajı, Rixos Konya’da düğün gecesi suit odada konaklama imkanı, düğün sabahı muhteşem kahvaltı ücretsiz.”

Rixos Konya’dan yapılan açıklamada, “Misafirlerimiz için her ayrıntıyı onlar adına düşünüyoruz. Rixos Konya’da Düğün Paketini oluştururken çiftlerimiz için çok özel olan balayını da unutmadık. Otelimizde düğün gerçekleştiren tüm çiftlerimize 7 yıldızlı Rixos Premium Belek’te 3 gece 4 günü ücretsiz balayını hediye ediyoruz” denildi.
Açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Birbirinden farklı düğün konsepti ile efsanevi düğün ve davetlere ev sahipliği yapan Rixos Konya, sonbahar – kış sezonunda düğün töreninizi sizinle birlikte organize ediyor. Gerçekleştirmeyi planladığınız düğün töreninizde, 100 kişiden 1000 kişiye kadar davetlinizi ağırlayabilirsiniz. Süslemeden servis tabağına, demo yemeğine ve düğün provalarına kadar her ayrıntıda yanınızda olan Rixos Konya’nın profesyonel ziyafet ekibi, sizi hiç yalnız bırakmıyor. Alternatif düğün mönüleri ve kokteyl prolange seçeneklerinin yer aldığı mekanlarda; hafta içi (Pazar ve Perşembe) bir gün evlenmek isterseniz size özel indirimler uygulanıyor. Ayrıca; evlilik töreninizden bir gece önce geleneksel kına gecesini, dilediğiniz gibi ister gibi size özel konseptte organize ediyor.
Kişi sayınız ne olursa olsun en küçük ayrıntısına kadar organizasyonunuzu Rixos Konya’nın titiz ekibi planlıyor, siz de davetinizin tadını çıkarıyorsunuz! Ayrıca; Rixos Konya’da otopark sorun değil! Yaklaşık bin araçlık park alanı bulunan Rixos Konya’da park sorun olmaktan çıkıyor.
Rixos Konya düğün paketleri için 221 50 00’dan Ziyafet Satış Ofisi’ne ulaşılabileceği kaydedildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri