RİBAT'tan Nurettin Yıldız'a destek geldi

RİBAT Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, Sosyal Doku Vakfı Başkanı ve RİBAT Dergisi Yazarı Nurettin Yıldız'ın konferanslarının, solcu grupların sosyal medya üzerindeki provokatif tepkilerinin ardından 'güvenlik gerekçesiyle' iptal edilmes

RİBAT Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, Sosyal Doku Vakfı Başkanı ve RİBAT Dergisi Yazarı Nurettin Yıldız'ın konferanslarının, solcu grupların sosyal medya üzerindeki provokatif tepkilerinin ardından 'güvenlik gerekçesiyle' iptal edilmesi ve sonrasında yapılan çirkin saldırıları kınadı. RİBAT Eğitim Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, bir basın açıklaması yaparak Nurettin Yıldız Hoca'nın söz konusu programların iptal edilmesi ve gerek sosyal medya gerekse yazılı basında yapılan çirkin saldırılara sert tepki gösterdi.

Muzaffer Büyük yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  Son günlerde sosyal Doku Vakfı Başkanı aynı zamanda Ribat Dergisi'nin yazarı olan Nurettin Yıldız Hoca’nın şahsında İslam’ı hedef alması ve söz konusu programların kimi çevreler tarafından provokatif tepkilerin ardından iptal edilmesi kabul edilemez. Alimler Peygamberlerin varisleridir’ hadis-i şerif-i’nce İslam alimlerini itibarsızlaştırma operasyonlarına karşı onları savunmak bizlerin asli görevlerimizden olmalıdır. Bu tür provokatif olaylara sessiz kalmayacağımızı ifade ederken Müslümanları da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri