Riad Bajic oruca girdi

Atiker Konyasporlu Riad Bajic, suskun kaldı. Golcü futbolcu, çıktığı son 3 maçta fileleri havalandıramayarak gol orucuna girdi. Bajic Başakşehir maçında fileleri havalandırarak taraftarın gönlünü almak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Atiker Konyaspor'da bu sezon takımın en iyi isimlerinden olan Riad Bajic, suskun kaldı. Bosna Hersekli futbolcu, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 3 karşılaşmada fileleri havalandırmayı başaramadı. Birçok gol pozisyonuna giren Riad Bajic fırsatları değerlendiremeyerek 225 dakikadır gol orucuna girdi.

TARAFTARIN GÖNLÜNÜ ALMAK İSTİYOR

Atiker Konyaspor'un 2015-2016 sezonu öncesi yaz transfer döneminde Bosna Hersek Premier takımlarından olan Zeljeznicar'dan transfer ettiği Riad Bajic, bu sezon Atiker Konyaspor'un en skorer futbolcusu olmayı başardı. Bu sezon Atiker Konyaspor formasıyla 21 maça çıkan Boşnak futbolcu, 10 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Riad Bajic, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 21 maçta bin 375 dakika sahada kaldı. Son 3 maçtır fileleri havalandıramayan Riad Bajic gol orucuna girdi. Birçok pozisyonu değerlendiremeyen Boşnak futbolcu pazar günü oynanacak olan Medipol Başakşehir karşılaşmasında fileleri havalandırarak taraftarın gönlünü almak istiyor.

8 MAÇTA 10 GOL ATTI

Bu sezon 3 kulvarda sezona başlayan ve yoluna kupa ile ligde devam eden Atiker Konyaspor'da en golcü futbolcu olan Riad Bajic, bu sezon çıktığı 21 maçın 8'in fileleri havalandırarak 10 gol atma başarısı gösterdi. Riad Bajic'in yeşil-beyazlı forma altında gol attığı karşılaşmalar şöyle: "Beşiktaş (2), Medipol Başakşehir, Kasımpaşa, Gaziantepspor (2), Osmanlıspor, Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor."

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Öte yandan Atiker Konyaspor'un golcü futbolcusu Riad Bajic, Bosna Hersek Milli Takımı'na davet edildi. Daha önce Bosna Hersek U-21 Milli Takımı'nda forma giyen golcü futbolcu ilk kez A Takım'a çağrıldı. Riad Bajic, Dünya Kupası Elemeleri'nde Bosna Hersek'in 25 Mart'ta Cebelitarık ile oynayacağı maçta teknik direktör Mehmed Bazdarevic'in forma şansı vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri