Reynold forma giyemeyecek

Sezonun ilk haftasında oynanması gereken ancak yaşanan terör olayları nedeniyle ertelenen Anadolu Efes maçında Torku Konyaspor’un yeni transferi Reynold bu maçta forma giyemeyecek.

Sezonun ilk haftasında oynanması gereken ancak yaşanan terör olayları nedeniyle ertelenen Anadolu Efes maçında Torku Konyaspor’un yeni transferi Reynold bu maçta  forma giyemeyecek. Reynold’un bu maçta forma giyemeyecek olması da  başantrenör Aziz Bekir’in  sahada farklı taktiksel mücadele etmesine neden olacak.  Torku Konyaspor’un  yeni transferi Amerikalı oyuncu JR Reynolds iç sahada oynanan Medical Park Trabzon maçı ile birlikte ilk kez seyircinin karşısına çıktı.  İlk maçını deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne karşı oynayan yabancı oyuncu iç sahada oynanan Trabzonspor maçında da 30 dakika sahada kalarak  5 sayı 2 ribaund 2 asist üretti.

İKİNCİ YARI KAMPI ANTALYA’DA

Torku Konyaspor Basketbol sezonun ikinci yarı öncesi 20-25 Ocak tarihleri arasında Antalya Side’de kamp yapacak  Spor Toto Basketbol Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Torku Konyaspor Basketbol, Antalya’da kamp yapacak. Yeşil-beyazlı ekip Trabzonspor ile oynadığı maçın sonrasında 5 günlük izine  yaptı. Bugün erteleme maçında İstanbul’da Anadolu Efes ile karşılaşacak yeşil-beyazlı ekip sonrasında bir günlük izin yapacak.  Torku Konyaspor  daha sonra 20-25 Ocak tarihleri arasında Antalya Side’de kamp yapacak.  Yeşil-beyazlı ekip Antalya’da yapacağı kampla sezonun ikinci yarısı öncesi güç depolayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri