Renkdaşların “puan” savaşı

Bir tarafta Gaziantep moralli temsilcimiz Torku Konyaspor, diğer tarafta ise uzatmalarda Kayseri'yi yenerek sevinen Bursaspor. İki yeşil-beyazlı takımın mücadelesi saat 19.00'da başlayacak. Maçı Volkan Bayarslan yönetecek

Torku Konyaspor, yarın Bursaspor ile karşılaşacak. Atatürk stadındaki maç saat 19.00’da başlayacak. Torku Konyaspor ile Bursaspor arasında oynanacak maçta İstanbul bölgesinden Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Ankara'dan Erdinç Sezertam ve İstanbul'dan Alpaslan Dedeş yaparken, maçın dördüncü hakemi İstanbul'dan Aleks Taşçıoğlu. Karşılaşmada, İzmir'den Ferhan Kestanlıoğlu beşinci, Denizli'den Özkan Çeliker ise altıncı hakem olarak yer alacak.

Bursaspor maçıyla iç sahada 5. kez taraftarları karşısına çıkacak olan Konyaspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları galibiyet için yapıldı. Dün ter atarak hazırlıkları tamamlayan yeşil-beyazlı takım tesislerde kampa girdi. Moral iyi. Tüm camia 3 puanda birleşti. Temsilcimizde, sakat olan İshak Çakmak, Ramos ve Elvis Kokalovic maç kadrosunda yer alamayacak. Böylece defansın ortasında Selim ve Erdinç, orta sahanın göbeğinde ise Mehmet Güven ve Ali Çamdalı görev yapacak. Kartal’da Ali Turan ve Ali Çamdalı 3’er sarı kartla oynayacak. Maçı sporseverler 5 ile 40 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Torku Konyaspor, bugünkü maçta muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek: İtandje- Ali Turan, Selim, Erdinç, Ergün Teber- Mehmet Güven, Ali Çamdalı- Djalma, Recep, Erdal- Gekas..

Torku Konyaspor ile Bursaspor, bugün 21. kez karşı karşıya gelecek. İki takım Süper Ligde daha önce 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan beşini Konyaspor, dokuzunu Bursaspor kazanırken, 6 maç berabere sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunca Bursaspor maçında görevlendirilen Volkan Bayarslan ise, bu sezon Torku Konyaspor'un ilk maçına çıkacak. Bayarslan geçtiğimiz sezon PTT 1. Ligde deplasmanda 1-1 berabere sona eren Samsunspor ve iç sahada Konyaspor’un 2-1 kazandığı Manisaspor karşılaşmalarında düdük çalmıştı.

TARAFTAR DESTEĞİ İSTENDİ

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Süper Lig'in 9.haftasında Bursaspor ile oynanacak karşılaşmanın zorlu maçlar serisi öncesinde çok önemli olduğunu belirtirken, taraftarları bu maçta takıma destek vermeye davet etti. Torku Konyaspor'un Bursaspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacağını hatırlatan Güven Öten, "Takımımız zorlu maçlardan oluşan bir sürece girecek ve bu sürecin ilk adımı Bursaspor karşılaşması. Bu maçın kazanımı ilerleyen döneme moralli girmek adına son derece büyük bir öneme sahip. Bu noktada en büyük görev taraftarlarımıza düşüyor. Bundan önceki maçlarda takımımıza ciddi anlamda destek verdiler. Aynı desteğin daha fazlasını Bursaspor karşılaşmasında kendilerinden bekliyoruz. Kırılma maçımızı kazanarak taraftarlarımızın desteğine bizde 3 puanla karşılık vermek istiyoruz. Konyalıyım ve Konyasporluyum diyen herkesi Bursaspor maçımıza davet ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri