Relax shower faydası nedir

Relax shower faydası nedir

 

                Son zamanlarda sıkça duş başlığı değiştiriyoruz. Kalitesizin üretimlerin mağduru olduğunuz yetmedi mi? Türk mühendislerinin ürettiği kaliteli duş başlığı aldığınız son olacak! Onun ismini olarak koydular ve önce ülkemize sonra tüm dünyaya bu şekilde sundular. Peki, neden sihirli dersiniz?

Sudan %50 ye varan tasarruf;

                Evet yanlış okumadınız. Relax Shower ile sudan edeceğiniz tasarruf %50 ye kadar çıkabiliyor. Başlığın içerisinde bulunan tornada tüpü ürettiği dönme enerjisini suya aktararak standart bir duş başlığına göre 2 kat basınçlı çıkmasını sağlıyor. Üstelik bu duş başlığının hünerleri bununla sınırlı değil. Başlığın üzerinde tam 380 adet mikro gözenek bulunuyor. Her biri 0.2 mm olan bu gözeneklerin içerisinde 6 adet filtre bulunuyor. Bu filtreler suyun içerisindeki zararlı maddeleri süzüyor ve klor gibi suyun kalitesini düşüren maddelerden ayırıyor. Tüm bu aşamalardan geçen su tam manası ile arınıyor, tertemiz oluyor ve yumuşuyor.

Enerjiden tasarruf edebilirsiniz!

                Eğer yeni model, son sistem bir kombi değil de eski tip şofbenlerden kullanıyorsanız veyahut güneş enerjisi paneli ile ısınıyorsanız yalnızca sudan değil yakıttan da tasarruf ettirecek. Teknolojinin hızına ayak uyduramadığımız şu yüzyılda her şeyimiz “akıllı” oldu. Neden duş başlığınız da akıllı olmasın? Duş başlığınız 35 derecenin altında iken gösterge mor rengine dönüşecek, 35 dereceyi yakaladığında kırmızı rengine dönüşecektir.

Fiyatı görenleri hayrete düşürüyor;

                Kullanıcılarına iki büyük avantaj sunan sihirli duş başlığının yüksek bir fiyatı olsa kimse yadırgamaz. %100 yerli patente sahip Türk mühendislik harikası duş başlığının fiyatı KDV dahil yalnızca 49 lira. İnternet üzerinden sipariş verebileceğiniz bu duş başlığı sizin temin ediyoruz ki aldığınız son olacak!

 

Kaynak:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri