Rektör Gündoğan’ın 19 Mayıs Mesajı

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlandı.Mesajında, büyük bir milletin zulme karşı boyun eğmeyeceğini b...

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlandı.

Mesajında, büyük bir milletin zulme karşı boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya ispat ettiğini aktaran Rektör Gündoğan, kutlu yürüyüşün bu tarihten itibaren başladığını belirtti. Rektör Gündoğan, "19 Mayıs 1919 büyük bir milletin zulme karşı boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya ispat ettiği kutlu yürüyüşüne başladığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni nesillere armağan ettiği bu yürüyüşü kadim mirasımıza yakışır şekilde sürdürebilmek ve aziz milletimizin yaktığı bağımsızlık ateşini her zaman diri tutabilmek genç nesillere istiklal mücadelemize egemen olan şuuru aşılayabilmek ile mümkündür. Bizlere düşen; yeni nesilleri, her zaman ilham kaynağımız olan aynı şuurla donatmaktır. Bu düşüncelerle bütün gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri