Reklam Topluluğu, PRA Reklam’ı ağırladı

Her hafta Perşembe günü iletişim sektörünün önde gelen isimlerini İletişim Fakültesi’ne konuk eden Reklam Topluluğu, bu hafta da Konya’nın reklam ajanslarından PRA Reklam Ajansı ekibini ağırladı.
 “Konya Reklamcılığı ve Yerelde Reklamcı Olmak” başlıklı söyleşide geleceğin reklamcıları ile bir araya gelen Mustafa Çifçi ve ekibi her yönüyle reklam konuştu.
Öğrencilerin sorularıyla interaktif geçen söyleşide ajans ekibi, müşterileriyle yaşadıkları deneyimleri Reklam Topluluğu üyeleri ile paylaştı. Konya’da reklam ajansı olarak faaliyet göstermenin avantajlarını, dezavantajlarını öğrencilerle paylaşan Çifçi, ayrıca, reklam ajansı ve reklam veren arasındaki ilişkilerin nasıl yürütülmesi gerektiği konusunda da faydalı bilgileri topluluk üyelerine iletti. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen söyleşinin ardından PRA Reklam Ajansı ekibi Reklam Topluluğu uygulama atölyesini de gezdiler.
Reklam Topluluğu akademik danışmanlığını yürüten İletişim Fakültesi Reklamcılık Ana Bilim Dalı Başkanı ve Konya Reklamcılar Derneği Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Altunbaş, “Reklam Topluluğu’nun misyonu doğrultusunda topluluk üyelerimizin sektör içerisinde etkin olan ajanslarda staj yapmalarını sağlayarak, onların çalışma hayatına daha hazır girmelerini sağlıyoruz” dedi.
Gördükleri yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Çifçi, “Ben de yıllar önce bu sıralarda okudum. Reklam Topluluğu gibi bir oluşum sektöre kaliteli personel yetişmesi açısından çok önemli. Hocamız Doç. Dr Hüseyin Altunbaş ve tüm Reklam Topluluğu yöneticilerine böyle bir oluşuma emek verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Reklam Topluluğu’na konuk olarak öğrencilerle bir araya gelmek bizi çok memnun etti” dedi.
Reklam Topluluğu yöneticileri ise Mustafa Çifçi ve ekibine ayrıca teşekkürlerini sunduklarını, iletişim sektörünün nabzını İletişim Fakültesi’nde tutmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri