Reklam Panoları Araçların Üzerine Düştü

Merter'de, öğle sonu etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına reklam panolarını devirdi. Araçların üzerine devrilen panolar nedeni ile E-5 yanyol bir süre trafiğe kapandı.Merter'de fırtına sonrası bir inşaatın tahta levhaları ile reklam...

Merter'de, öğle sonu etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına reklam panolarını devirdi. Araçların üzerine devrilen panolar nedeni ile E-5 yanyol bir süre trafiğe kapandı.

Merter'de fırtına sonrası bir inşaatın tahta levhaları ile reklam panoları araçların üzerine düştü. Merter yanyolu trafiğe kapanırken onlarca araç da zarar gördü.

'FIRTINA AĞAÇLARI DEVİRDİ ÇADIRLARI UÇURDU'

Şiddetli fırtınanın etkisiyle çınar ağacı Çapa-Şehremini tramvay durağı yakınındaki tramvay yoluna devrildi. Durağa yakın, tramvaydan inen yolcular ağacı tramvay yolundan kenara taşıdı. O sırada olay mahalinde tramvayın bulunmaması can kaybı yaşanmasını önledi. Ağacın vatandaşlar tarafından taşınmasının ardından tramvay seyrine devam etti.

Öte yandan etkili olan fırtına kurban satmaya gelen üreticileride olumsuz etkiledi. Küçükçekmece'de kurulan kurban satış merkezinde bulunan birçok esnaf mağdur oldu. Şiddetli fırtına birçok çadırı uçururken bazı satıcılar çadırların yıkılmaması için dakikalarca yoğun uğraş verdi. Fırtına hayvan yemlerini de etrafa uçuşurken birçok üreticinin zarar görmesine sebep oldu. Fırtınanın birden çıktığını söyleyen satıcılar çok zor durumda olduklarını ve şartlarının kötü olduğunu söyledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri