Referandum bir dönüm noktası oldu

Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ve Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'na iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdulkadir Özöğür, referanum sürecindeki çalışmaları ve sonuçları değerlendirdi.

Ak Parti Meram İlçe Başkan Abdulkadir Özöğür, referandum sonuçlarıyla ilgili olarak, ülke için çalışan büyüklerimizin hedef olarak gördüğü daha düzgün daha adil bir yönetim sisteminin dönüm noktası olduğu söyledi. Çalışmaların bu bilinçle yapıldığını aktaran Özöğür, parti teşkilatının, ana kademesinin, gençlik ve kadın kollarının çalışmalarının yoğun bir şekilde gerçekleştirdiğini belirterek, "Yaklaşık 260 bin vatandaşımızın  elini sıktık, 35 bin haneye ulaştık ve 6 bin 500 esnaf ziyaretimiz oldu. Tüm bunları yaparken 18 maddenin tamamını dört dörtlük anlatamasak da vatandaşlarımızla kucaklaşmayı amaçladık. Onların derlerini yerinde dinleyip dertleriyle dertlenmeye ve elimizden geldiği kadar çözüm bulmaya çalıştık. Ziyaretler sırasında milletvekillerimiz, belediye başkanımız veya başkan yardımcılarımız oradaki sıkıntıları anında çözüme kavuşturma noktasında referandumun bilinciyle, yeni ortaman neler getireceğini bilerek donanımlı gittiler" ifadelerini kullandı. Özöğür, referandumdan sonraki teşkilatlanmalardaki değişikliklerle ilgili olarak, bu yılın olağan kongre yılı olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti'nin başına geçmesiyle bu sürecin başlayacağını aktaran Özöğür, "Önce mahallelerimizde delegelerimiz sonrasında il ve ilçe taşkılatlarımızla olağan büyük kongreye kadar gidilecek" dedi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Ak Parti'ye üyeliği ile ilgili olarak, "Cumhurbaşkanımız üye olmak için geldiğinde gözlerindeki ışık tüm teşkilat üyelerimize yeniden ışık oldu. Cumhurbaşkanımızın partimize katılımıyla ilk günkü aşkla davamıza sağlayacağı katkıların heyecanını yaşadık" ifadelerini kullandı.

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri