Redline Network-Uydu-CCTV Ve Tv Sistemleri Konya Şubesi Açıldı

Redline Network, uydu ve TV mağazası Konya Şubesi Şaşmaz Elektronik bünyesinde dualarla açıldı.

Redline Network, uydu ve TV mağazası Konya Şubesi Şaşmaz Elektronik bünyesinde dualarla açıldı. Açılış törenine Redline Sahibi Yılmaz Korkmaz ve Konya Elektronik Odası Başkanı Kadir Erölmez’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta Redline hakkında konuşma yapan Yılmaz Korkmaz, ‘’Türkiye pazarında 20. yılına yaklaşan Redline; alanında uzman mühendisleri sayesinde, bünyesinde barındırdığı son teknoloji üretim tesislerinde yaptığı performans odaklı ürünleriyle iç pazarda hakimiyet kurarken, ihracat noktasındaki başarılarıyla da 4 kıtada 45’ten fazla ülkede söz sahibi olacak noktaya geldi.

Satış evrelerinden itibaren ürünlerinin tüm geliştirmelerinde müşterilerinin yanında olan Redline, ürün performansı ve teknik servis yetkinlikleri ile sürdürülebilir müşteri memnuniyeti yaratmış ve bu memnuniyeti de gün geçtikçe artırmayı ilke edinmekte. Ar-Ge çalışmalarına yapılan yatırımlar ve teknolojik gelişmelerin takibi noktasındaki mükemmeliyetçi yaklaşımı sayesinde girdiği her sektörde öncü konuma gelen Redline, yenilikleriyle büyüleyen ürünlerinin yanında teknolojilerini de ihraç eden bir marka haline geldi’’ şeklinde konuştu.

Şaşmaz elektronik işletme sahipleri Orhan Şaşmaz ve Uğur Yavuz şunları kaydetti: ‘’Redline yerli ve milli bir marka. Bu markayı Konya’da hemşerilerimizle buluşturmak bizler için gurur verici. Mağazamıza tüm Konyalıları bekliyoruz.’’

EYYÜB KARAKUZU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri