Reçete Milli Görüş’te

Saadet Partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çalışan Mustafa Özkafa, er ya da geç Milli Görüşün tekrar Türkiyede hakim olacağına inandıklarını söyledi.
Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Seçim Sonrası Değerlendirme Toplantısında konuşan Özkafa, Saadet Partisi olarak ülke ve dünya için önemli teamülleri olan bir kuruluş olduklarını ifade ederek, “Biz, ‘Yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya’ fikrini ideal edinmiş, daha müreffeh bir ülke ve dünya için çalışıyoruz” dedi.
“Biz çalıştık, ama destek alamadık; bu bizim yaptıklarımızın yanlış olduğu anlamına gelmez” diyen Özkafa, “Ülkenin iyi yönetilmesinin yanında biz ahlak ve haysiyete de önem verdik. Şimdi bakıyoruz ülkede ekonomi hep açık veriyor. Bunun ahlakla ilgisi şu: Ülkemiz açık verdikçe vatandaşlarımızın huzuru kaçıyor. Yapılan bir araştırmada buna karşılık alkol üretiminde korkunç bir artış gözlendi” diye konuştu. Türkiye’de işsizliğin, faiz ödemelerinin ve borçların giderek arttığını dile getiren Mustafa Özkafa, “Halkın büyük desteğini alarak tek parti olarak kurulan hükümetlere halk, çok büyük bir hata yapmazlarsa en az iki defa seçer. AKP de ikinci dönemini tamamlıyor, bütün bunlar AKP’nin miadını doldurduğunu gösteriyor. Saadet tekrar gelecek inşallah” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hasan Sözüer ise “Kaybetmek yoktur, nerde kaldık vardır. Bu gün bir Cumhurbaşkanlığı, Başbakan’ın resepsiyonunda bulunabilirdiniz ancak şunu bilmelisiniz ki siz burada davasından sapmayan, onu satmayanlarla birliktensiniz. İnşallah bir gün oralarda da buluşacağız” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli de seçim süreci boyunca, teşkilatın her ferdinin ‘Ben daha fazla ne yapabilirim?’ düşüncesiyle hareket ettiğini, bütün bunlardan dolayı herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Parti Selçuklu İlçe Teşkilat Başkanı Ali Mücevher de teşkilat olarak çok çalıştıklarını, bu süre içinde 150 bin eve ziyaret gerçekleştirdiklerini, gül ve broşür bıraktıklarını kaydetti. Mücevher, Milli Görüş’ün Türkiye genelinde tekrar şahlanacağına inandıklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri