Recep Konuka destek verdiler

AK Partiden Aday Adayı olan Recep Konuk bir yandan teşkilat ziyaretlerini sürdürürken
AK Parti’den Aday Adayı olan Recep Konuk bir yandan teşkilat ziyaretlerini sürdürürken, bir yandan da Bursa ve Balıkesir’den gelen üreticilerle buluştu Konya’da, yaklaşan seçimler öncesi AK Parti’nin hafta sonu gerçekleştireceği temayül yoklaması nedeniyle siyasi hareketlilik hız kazanırken, tarım fuarı nedeniyle de ayrı bir yoğunluk yaşanıyor. Hem siyasi hareketliliğin hem de tarım fuarının getirdiği heyecan ve ziyaretçi akınının merkezindeki isim ise Recep Konuk oldu. AK Parti’den Konya milletvekili aday adayı olan Recep Konuk hafta sonu gerçekleştirilecek temayül yoklaması öncesi tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret etmek için yoğun bir program uygularken, bir üretici kuruluşu olan Konya Şeker’in Başkanlığını yapması nedeniyle de TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilen tarım fuarına Konya’dan ve Konya dışından gelen çiftçilerin ve fuara iştirak eden kuruluşların temsilcilerinin görüşme taleplerine cevap vermeye çalışıyor.
Teşkilat ziyaretleri çerçevesinde Derbent, Hüyük, Beyşehir, Derebucak, Seydişehir, Yalıhüyük ve Ahırlı ilçelerine hareket etmeden önce Karacabey Ziraat Odası Başkanı ve Bursa-Balıkesir Pancar Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Karacabey Ziraat Odası Meclis Başkanı Nuri Karaca ile birlikte Konya’ya gelen 85 çiftçi kahvaltıda buluştukları Recep Konuk’a kendisini sektör temsilcisi olarak mecliste görmek istediklerini söylediler. Konuklar, “Recep Konuk ismi sadece Konya’ya ait bir isim değildir. Başkanımız Türk çiftçisi için marka bir isimdir, kendisinin sınırlı imkanlarla bile sektörde neler başardığını, tarım sektörü için model projelere öncülük ettiğini biliyoruz. o nedenle üreticiler olarak, sektörün geleceği açısından mecliste yer almasını canı gönülden istiyoruz” dedi.
Karacabey Ziraat Odası Üyesi çiftçilerin bu desteği üzerine bir teşekkür konuşması yapan Pankobirlik ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk ise, “Bu kalbi desteğiniz her türlü makam ve mevkiden önemlidir. Biz kadere inanan insanlarız. Allah hizmet etmeyi nasip edecekse, alnımızın akıyla bu görevlerden de çıkmak nasip olacaksa oralarda olalım. Biz kendi şahsımız için bir makam ve mevki hırsının peşinde koşmuyoruz. O makamlara talebimiz daha çok hizmet içindir. Ben açık yüreklilikle şunu söylüyorum, benden bir nebze daha fazla hizmet edecek arkadaşım varsa Mecliste görev yapmayı Allah ona nasip etsin. Bu benim halisane temennimdir, Yaradan’a duamdır. Çünkü ben şunu biliyorum, önemli olan nerede olduğunuz değil ne yaptığınızdır.  Makam sahibi olup da bir şey yapamadıktan, bir yaraya merhem olamadıktan sonra bunun pek anlamı yok” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri