Recep Bölükbaşı: Golleri Ve Puanları Çoğaltıp Bursa'ya Layık Olmaya Çalışacağız

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 yenmeleri konusunda, "Bundan sonra inşallah golleri çoğaltacağız, puanları çoğaltacağız, Bursa'ya layık olmaya çalışacağız."...

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 yenmeleri konusunda, "Bundan sonra inşallah golleri çoğaltacağız, puanları çoğaltacağız, Bursa'ya layık olmaya çalışacağız." dedi.

Bursaspor olarak geride kalan iki deplasman maçında elde ettikleri 6 puanın önemine dikkat çeken Başkan Böşükbaşı, "Çaykur Rizespor maçında güzel mücadele oldu. Arkadaşlarımız çok iyi mücadele etti. Deplasmanda kazanma alışkanlığımızı inşallah devam ettireceğiz." diyerek, şunları söyledi:

"Şimdi önümüzde arife günü deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçı var. İnşallah oraya da galibiyet için gideceğiz. Çocuklarla görüştüm, hepsi çok mutlular, hocamız mutlu, Bursa'yı da çok mutlu ettiğimizi düşünüyoruz. Daha ilk haftalar oynanıyor. Diğer takımlar da bizim gibi hazır değiller ama biz güzel futbol oynuyoruz."

Rizespor'un da puana ihtiyacı olduğunu ve ona göre oynadığını ifadeden Başkan Bölükbaşı, "Biz, birden fazla gol de atabilirdik. Ama yarım olsun bizim olsun, önemli olan üç puandı. İyi oynayınca üç puan alamıyoruz ama gol atmamız gerekiyor. Bugün gol attık, bundan sonra inşallah golleri çoğaltacağız, puanları çoğaltacağız, Bursa'ya layık olmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri