Rauf Büyüktermiyeci’ye dualarla son veda

Uzun yıllar Saadet Partisi ve Milli Görüş camiasına hizmet eden FEYAP Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Anadolu Gençlik Derneği Bölge Başkanı Rauf Büyüktermiyeci, toprağa verildi. Büyüktermiyeci’yi son yolculuğuna sevenleri uğurladı. 

Uzun yıllar Saadet Partisi ve Milli Görüş camiasına hizmet eden FEYAP Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Anadolu Gençlik Derneği Bölge Başkanı Rauf Büyüktermiyeci, toprağa verildi. Büyüktermiyeci’yi son yolculuğuna sevenleri uğurladı.

FEYAP Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı, Anadolu Gençlik Derneği Bölge Başkanı, Milli Görüş camiasının önde gelen isimlerinden hayırsever iş insanı Rauf Büyüktermiyeci vefat etti.
Konya’nın yakından tanıdığı sevilen iş insanı Rauf Büyüktermiyeci 49 yaşında hayatını kaybetti. 

MİLLİ GÖRÜŞ CAMİASININ YAKINDAN TANIDIĞI İSİM

Uzun yıllar Saadet Partisi ve Milli Görüş camiasına hizmet eden FEYAP Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Rauf Büyüktermiyeci evli ve 3 çocuk babasıydı. 
Merhum Rauf Büyüktermiyeci’nin cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından dualarla Yazır Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze namazına Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, Eski Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Özkafa, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve İl Başkanı Hüseyin Saydam, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Uyar, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, AGD Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Korkmaz ve Mehmet Parlak, Eski Karatay Belediyesi Başkanı Mehmet Şen, Eski Meram Belediyesi Başkanı Mustafa Özkan, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, İrşad Vakfı Başkanı Ali Galip Doğan, Eski Konya Milletvekili Veysel Candan, Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Çalı, Saadet Partisi Konya ilçe başkanları, partililer, Merhum Büyüktermiyeci’nin yakınları, akrabaları ve siyaset ve iş dünyasından isimler katıldı.

ONUN MÜCADELESİNE ŞAHİDİZ

Cenaze de konuşan Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, “Rauf abimiz ömrü boyunca bu davaya hizmet etti. Kendisi de ‘Ben canımı rabbime teslim ettiğimde üzerimde bu görevimle gideceğim ki ahirette benim en büyük amelim olacak’ dedi. Allah hamdolsun ki Rauf abimiz görevi varken rahmeti rahmana kavuştu. Bizler onun mücadelesine şahidiz, onun mücahit olduğunu Allah yolunda çalıştığına şahidiz. Rabbim rahmet etsin” diye konuştu.
Merhaba Gazetesi olarak merhum Rauf Büyüktermiyeci'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

RAUF BÜYÜKTERMİYECİ KİMDİR? 

1974 yılında Konya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamladı. Yüksek öğrenimine AÖF İktisat Fakültesi iktisat bölümünde tamamladı. Milli Gençlik Vakfı Meram Şube Temsilciliği, Fazilet Partisi İl Yönetimi Kurulu Üyeliği, Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği, AGD Karatay Şube Temsilciliği ve son olarak AGD Konya - Karaman - Aksaray Bölge Başkanlığı görevlerini icra etti. İngilizce bilen Büyüktermiyeci, evli ve 3 çocuk babasıydı.

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri