Raşit Okutan adaylığını açıkladı

Okutan, şunları söyledi: “ İsmim Raşit Okutan, 1974 doğumluyum. Yaklaşık 20 yıldır çeşitli firmalarda Profesyonel Aşçılık yaptım.

Raşit Okutan, Lokantacılar ve Esnaf Odası başkanlığına adaylığını açıkladı. Düzenlediği basın toplantısında aday olma nedeni ve amaçlarından bahseden Okutan, şunları söyledi: “ İsmim Raşit Okutan, 1974 doğumluyum. Yaklaşık 20 yıldır çeşitli firmalarda Profesyonel Aşçılık yaptım.

Farklı görevlerde çalıştım. Aşçılık, kebapçılık, dönercilik ve mutfak şefliği gibi görevlerde bulundum.2015 yılından bu yana kendi işyerlerini işletmekteyim. 2019 yılından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 hastalığı bir çok sektörde olduğu gibi hizmet sektöründe de ciddi manada etkilenmiştir. Hizmet sektörü içerisinde restoran ve cafelerin ve benzeri yeme içme firmalarının uzun bir süre zorunlu bi şekilde kapalı tutulması sektörde ciddi yaralar açmıştır. Bu açılan hasar sektör çalışanlarını farklı meslek gruplarına yönelmesine sebep olmuştur. Ayrıca bu netice bir çok restoran ve cafe’nin kapanması ve satılmasına sebep olmuştur. Arkadaşlarla yapmış olduğumuz istişarelerde, sektörümüzde yaşanan tahribatı, açılan bu yaraları bir nebze sarabilmek ve meslektaşlarımıza restoran, cafe, döner, kebapçılar, çiğ köfteciler olmak üzere meslek odamız olarak yeni projeler, yeni hizmetler yapabilmek adına Lokantacılar ve Esnaf Odası başkanlığı’na adaylığımı koymuş bulunmaktayım.”

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri