Ramazan:Konya’nın yeri süper lig 


Konyasporun Ankaraspordan transfer ettiği Ramazan Kahya, büyük bir şehir olan Konyanın her alanda olduğu gibi futbolda da en iyisini hak ettiğini ifade ederek, Bu da tabiî ki yeniden Turkcell Süper Lige yükselmekle olacaktır. Bunun için takım olarak elimi

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan sabah antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni transfer Ramazan Kahya, Konyaspor’u iddialı ve hedefli bir kulüp olduğu için tercih ettiğini belirterek, “İki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Konyaspor büyük bir camia ve bu sezonki hedefi de yeniden Turkcell Süper Lig’e dönüş yapmak. İddialı ve hedefli bir takım olduğu için Konyaspor’u tercih ettim. Tabiki elimden gelen katkının en iyisini sağlayarak takımıma faydalı olmak istiyorum. Yaşanan şanssızlığı herkes biliyor. İnşallah bu sene tam anlamıyla takım olarak ve teknik heyetimizin de katkısıyla Turkcell Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Ramazan Kahya, elinden gelen katkıyı sağlayarak Konyaspor’umuzda kalıcı olmak istediğini ifade ederek, “Üç etaplı bir kamp dönemi yaşayacağız. Bu periyotları iyi çalışarak ve eksiklerimizi gidererek en faydalı şekilde değerlendirmek ve sezona hazır bir halde girmek istiyoruz. Konya büyük bir şehir ve bana göre her şeyde olduğu gibi futbolda da en iyisini yani Turkcell Süper Lig’i hak ediyor. Ben uzun bir zaman Bank Asya 1.Lig’de oynadım. Oranın yapısını biliyorum. İyi bir hava yakaladığınız zaman rüzgar sizi istediğiniz yere götürüyor ve hedefe ulaşıyorsunuz. Bizde bunu başarmak için yola çıktık. Bu uzun maratonu mutlu sonla bitirmek istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri