Ramazan’a eşinden sürpriz kutlama

Yeşil-beyazlı ekibin şampiyonluğunda büyük katkısı olan oyunculardan Ramazan Kahya, 27.yaşını teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Önceki gün öğle saatlerinde tesislerde kutlama için pasta kesilirken, başarılı oyuncunun eşi tarafından hazırlatılan ve antrenman sahasına asılan 'Nice Mutlu Senelere' yazlı pankartla ikinci kutlama ise sahada yapıldı. İki sezon önce Malatyaspor'dan transfer edilen Ramazan Kahya, 27.yaşını değişik bir şekilde kutladı.

Ramazan Kahya için ilk kutlama öğle saatlerinde tesislerde yapıldı. Kendisi için hazırlatılan pastayı kesen Ramazan, teknik direktör Ziya Doğan, antrenörler, teknik ekip ve takım arkadaşları kutlayarak birlikte nice senelere dileğinde bulundu. Başarılı futbolcuya ikinci doğum günü sürprizi ise antrenman sahasında yapıldı. Ramazan Kahya'nın eşi Çiğdem Kahya tarafından hazırlatılan ve üzerinde oğlu Adem ile birlikte fotoğrafının da yer aldığı 'Nice Mutlu Senelere' pankartı antrenman sahasına asıldı. Antrenmana teknik direktör Ziya Doğan ile birlikte son olarak çıkan Ramazan Kahya'yı takım arkadaşları alkışlarla bir kez daha kutladı. Antrenman sahasına asılan pankart teknik direktör Ziya Doğan ve diğer oyuncular tarafından da büyük ilgi gördü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri