Ramazan Ayı Dolayısıyla Tmo’da Pirinç Ve Yağ Satışları Arttı

Yozgat'ta Ramazan ayı dolayısıyla Toprak Mahsulleri Ofisi'ndeki (TMO) pirinç ve yağ satışları arttı. TMO’da 5 kilogram pirinç 12.5 TL’den, 5 kilogram fındık yağı ise 30 TL’den satışa sunuluyor. Vatandaşlar TMO'da satılan pirinç ve...

Yozgat'ta Ramazan ayı dolayısıyla Toprak Mahsulleri Ofisi'ndeki (TMO) pirinç ve yağ satışları arttı. TMO’da 5 kilogram pirinç 12.5 TL’den, 5 kilogram fındık yağı ise 30 TL’den satışa sunuluyor. Vatandaşlar TMO'da satılan pirinç ve yağın piyasaya göre ucuz olduğu için tercih ettiklerini belirtiyor.

Akdağmadeni ilçesinden geldiğini ifade eden Özcan Ersoy, "Ramazan Bayramı sonrası kardeşimin düğünü var. Şimdiden düğün hazırlıklarını yapıyoruz. Akrabalarımızla Yozgat’a geldik. 30 kilo pirinç ve 10 kilo da yağ aldık. Piyasaya yani marketlere göre burada satılan pirinç ve yağ ucuz, o yüzden burasını tercih ettik." dedi.

Sıtkı Turan isimli vatandaş da benzer ifadeler kullanarak, "Komşumuzun tavsiyesi üzerine buraya geldim. Pirinç aldım. Ayrıca yağı da buradan aldım. Fındık yağını ilk defa kullanacağız. Aile fertleri tarafından beğenildiği takdirde yağı da artık devamlı buradan alacağım." diye konuştu.

TMO'daki satış görevlileri Ramazan ayında pirinç ve yağ satışının arttığını belirterek, satışların Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri