Ramada Otel yeni bir soluk getirdi

Konya’nın stratejik olarak tam ortasında konumlanan Ramada Plaza Konya, hoşgörü ve ilahi ahengi arayan binlerce misafire ev sahipliği yapıyor. Ramada Plaza, 2 yılda büyük başarılara imza atmayı başardı

Farklı kültürleri koruyarak bir arada yaşama geleneğinin en güzel örneği olan Konya’nın tam kalbinde konumlanan Ramada Plaza Konya, her yıl başta Mevlana hoşgörüsünü yaşatmak için dünyanın dört bir yanından binlerce misafiri ağırlıyor.  Açıldığı günden bugüne Ramada Plaza Konya Satış ve Pazarlama Koordinatörlüğü görevini yürüten Ufuk Yaşar,  otelin 2 yıllık başarı hikayelerini ve hedeflerini anlattı.

YENİLİKLERİN ADRESİ RAMADA

“2016 Ağustos ayında hizmete giren otelimiz, açıldığı günden bu yana çok kısa sürede 240 düğün, 110 kına, 250 mezuniyet ,130 adet takım konaklaması, 14 kongre ve sempozyum organizasyonu, 270 adet ünlü konuk ağırlaması ,25 adet konser programı ile bugüne kadar bu kadar kısa sürede başarılmamış bir başarıya imza attı” diyen Yaşar, Ramada Plaza Konya'nın gelişime odaklı tasarım ve çözümler üretip misafirlerinin hayallerinde ve yaşamlarında fark oluşturan bir yapısının olduğunu ifade etti. Konya’da en çok sevilen beğenilen yöresel anlayış ve hizmet yaklaşımı ile Ramada'nın dikkatleri üzerinde topladığını aktaran Yaşar, “Türkiye’de markamızdan bahsettiren çok değerli bir otel olma hedefi içerisindedir. Şehir otelciliğine yeni heyecanlar ve fark getirmeliyiz düşüncesiyle kendimizi sürekli yeniliyor ve geliştiriyoruz. Konya’nın Hz. Mevlana’nın şehri olması, Mevlana’nın yaşam felsefesi bize ayrı bir heyecan veriyor, bu vesile ile; daha farklı tasarımlar yapıyor ve Konya halkına kendimizi daha yakın hissettirmeye çalışıyoruz” dedi.

TURİSTLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ

Şeb – i Aruz’un en özenli ev sahibi olduklarını dile getiren Yaşar, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her yıl 7 – 17 Aralık tarihleri arasıda Hz. Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin Vuslatı ve Anma Törenleri’nin gerçekleştiği Konya’ya ülkemiz ve dünyanın bir çok yerinden gelen ziyaretçiler Ramada Plaza Konya’da bu döneme özel hazırlanarak sunulan konaklama ve etkinlik programından faydalanıyor. Anadolu’nun en seçkin lezzetleri; İç Anadolu’nun zengin lezzet mirası olan Selçuklu ve Osmanlı mutfağının kusursuz bir şekilde sunulduğu Ramada Plaza Konya, misafirleri eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkartıyor. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinde yöresel ve dünya mutfağından lezzetler sunan Kapari Restaurant ve otelin en üst katında bulunan Saja Restaurant, Dünya mutfağıyla en yeni gastronomik trendlerini canlı müzik performansları eşliğinde misafirlerine sunuyor. Ramada Plaza Konya Spa, ‘krallara layık’ hizmet anlayışı ve çeşitli terapi odalarını içinde barındıran tedavi ritüelleriyle misafirlerine dinlendirici bir atmosfer sağlıyor. Spa’nın değişmez simgesi Türk Hamamı ise otantik atmosferiyle yabancı misafirlerini geleneksel bir spa ortamında ağırlıyor.”


PROFESYONEL EKİP İLE ÇALIŞIYORUZ

Ramada'nın düğünlere ev sahipliği yaptığını söyleyen Ufuk Yaşar,  düğün hazırlıkları boyunca çiftleri yalnız bırakmayarak tüm ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayan profesyonel banket ekiplerinin de olduğu söyledi. Kongre merkezli otel olduklarını vurgulayan Yaşar,  “ Misafir odaklı yönetim anlayışımız var. Hz. Mevlana’nın Hoşgörüsü Ramada Plaza Konya’nın gülümseyen dünyasıyla buluştu. Konya’nın tüm Dünya’da tanınan ve bilinen bir marka olmasını istiyoruz. Ayrıca otelimiz spor kafilelerinin merkez üssüdür. Biz, bütün müşterilerimizin fikirlerine değer veriyoruz” şeklinde konuştu.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri