Rakiplerin korkulu rüyası

Torku Selçuk’un yeni transferi Grlenntys Chief Kickingstallionsims Jr hem vücut ölçüleri ile hem de kariyeri ile rakiplerini korkutuyor. 2.16’lık oyuncu savunmada rakip forvetlere geçit vermeyecek
Torku Selçuk Üniversitesi’nin yeni transferi Amerikalı oyuncu Grlenntys Chief Kickingstallionsims Jr kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nin yeni transferi Amerikalı oyuncu Grlenntys Chief Kickingstallionsims Jr kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. 24 yaşındaki Amerikalı oyuncu profesyonel basketbol yaşamına 2004-2005 sezonunda NCAA (Amerikan Kolej Sporları Kurumu) takımlarından Stetson’da başlayan Chief 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında Alabama Aziz takımında forma giydi.
2009 yılı yaz döneminde NBA takımlarından Dallas Mavericks ve New York Knicks takımlarında antrenmanlara çıkan 2 metre 16 santim boyundaki Grlenntys Chief Kickingstallionsims sezon başında ise Kıbrıs Rum Kesimi 1. Lig ekiplerinden Ydra Asfalistiki ENAD Agios Dometios takımına transfer oldu. Bu takımda 16 maça çıkan Chief, 10.7 sayı, 6.5 ribaunt ve 2.2 bloktan oluşan bir performans sergiledi.  Amerika NCAA’da 2009 yılında en iyi savunma oyuncusu seçilen Chief ayrıca bir şampiyonluk yaşayıp iki kez de final müsabakasında oynadı. Her geçen yıl basketbolunu geliştiren, sayı ortalamasını arttıran Chief, Türkiye kariyerinde de önemli işlere imza atmak istiyor. 2.16 metrelik boyu ile pota altında rakipler için kabus olacak Chife muhtemelen ligin en uzun ismi de olacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri