Rakipler belli oldu

Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek olan Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor'un rakipleri belli oldu. Temsilcilerimiz yeni sezonda BAL 7.Grup'ta mücadele edecek

156 takımın mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig'de gruplar belli oldu. Bölgesel Amatör Lig'de 2016-2017 Sezonu grupları İstanbul'da düzenlenen Amatör İşler Yürütme Kurulu toplantısında belirlendi. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek olan Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor'un grupları belli oldu. Temsilcilerimiz yeni sezonda BAL 7.Grup'ta mücadele edecek.

AKŞEHİR İLE SARAYÖNÜ TEMSİL EDECEK

Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek olan Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor 2016-2017 sezonunda 7. Grup'ta mücadele edecek. Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor'un grubunda 3 Kütahya takımı, 2 Afyonkarahisar takımı, 2 Isparta takımı, 3 Antalya takımı ve 1 Burdur takımı ile birlikte 13 takım yer alacak. Öte yandan Bölgesel Amatör Lige katılım ücretini yatıramayan İhsaniye Gençlerbirliği BAL’da yer alamayacak. Bu sebeple BAL’da Konya’yı Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor temsil edecek.

GRUPTA 11 RAKİP

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil edecek olan Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor'un rakipleri şöyle: "Dumlupınar Üniversitesi Spor, Akıncılar, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Hisar Belediye Spor, Sandıklıspor, Eğirdirspor, Isparta İl Özel İdarespor, Konyaaltı Belediyespor, Kepez Belediyespor, Serik Belediyespor, Bucak Belediye Oğuzhanspor."

BÖLGE DEĞİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Konya takımlarını grupları değişti. Konya takımları 2015-2016 sezonunda Adana-Mersin-Osmaniye-Karaman-Aksaray gibi illerin takımlarıyla mücadele etti. Konya takımlarınını geçen sezon grubu şöyle: "Osmaniyespor, Aksaray

1989, Yeni Aksarayspor, Karaman Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Ceyhanspor, Seyhan Belediyespor ve Ceyhan Doğanspor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri