Rakipbul Ligi açılış finalleri başlıyor

Türkiyenin ve Kıbrısın en büyük halı saha ligi olma özelliğini taşıyan iddaa Rakipbul Ligi, 2012 yılının yeni il şampiyonlarının belirleneceği Temmuz ayındaki açılış ligi finallerine hazırlanıyor

Türkiye’nin ve Kıbrıs’ın en büyük halı saha ligi olma özelliğini taşıyan iddaa Rakipbul Ligi, 2012 yılının yeni il şampiyonlarının belirleneceği Temmuz ayındaki açılış ligi finallerine hazırlanıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kayseri, Konya, Antalya, Eskişehir, Denizli, Manisa, Eskişehir, Kütahya ve Kıbrıs’ ta ki 60 bin amatör futbol sever ve 4 bin takım Play-Off’ a kalabilmek için mücadelelerini tamamladı ve finaller için gün saymaya başladı. 15 Temmuz tarihine kadar tüm illerde tamamlanacak finallerin ardından Açılış Ligi şampiyonları belli olacak.

İllerde ki puan durumuna göre sıralamada ki ilk 7 takım iddaa Rakipbul Ligi İl Finallerine katılmaya hak kazanacak. Birinci takım direk yarı finale çıkıp, dördüncü ve beşinci olan takımların galibi ile oynarken, 2. ve 7. sırada bulunan takımların galibi ile 3. ve 6. sırada bulunan takımların galibi oynamaya hak kazanacak. Finali kazanan ekip kendi ilinin Açılış Ligi şampiyonu olacak. İddaa Rakipbul Ligi yılda 2 kez olmak üzere Açılış Ligi ve Kapanış Ligi olarak oynanıyor. Ocak-Temmuz tarihleri arasında Açılış Ligi oynanırken, Ağustos ayında puanlar sıfırlanarak Kapanış Ligi başlıyor. Aralık ayında kapanış Liginin son bulması ile Açılış Ligi şampiyonu ile Kapanış Ligi şampiyonu 2012 yılı İl şampiyonluğu için karşı karşıya geliyor. İl şampiyonluğunu kazanan takım farklı illerden yıl şampiyonlarının katılımıyla gerçekleşen Türkiye Finalleri Serisine katılarak ‘’Türkiye’ nin en iyi halı saha takımı’’ olmak için mücadele edecek.

Ocak-Temmuz, Ağustos-Aralık ayı olmak üzere yılda 2 kez oynanan, ‘’Halı sahaların efsanesi ol’’ sloganı ve ‘’ her geçen gün bir tuğla koy’’ hedefi ile yoluna devam eden iddaa Rakipbul Ligine takımlar, internet sitesi üzerinde ücretsiz olarak 30 saniye içerisinde kayıt yaptırma şansına sahipler. Özellikle son yıllarda erkeklerin en büyük hobisi olan Halı Saha Futbolu denince akla ilk gelen isim olan iddaa Rakipbul Ligi kurulduğu 2006 yılından beri Türkiye’ nin 13 ilinde rakipbul.com internet sitesi üzerinden 4 binin üzerine halı saha takımına ve 60 binin üzerinde futbolsevere hitap ediyor. Yılda organize ettiği 15.000 maçında hakem, saha gözlemcisi, haber, röportaj, full hd video kaydı ve detaylı istatistik hizmeti sunarak sporseverlere profesyonel futbolcu olma hissi yaşatan iddaa Rakipbul Ligi, marjinal puanlama tarzı, takımlar arası transfer seçenekleri ve ilginç haberleriyle, oyunculara heyecanın hiç eksik olmadığı ve onların başrolde olduğu büyülü bir dünya sunuyor. 15 Nisan’ da Konya’da da start alan ligde Play-Off maçları bugün başlayacak ve final maçı 15 Temmuz Pazar günü Meram Eskiyol Spor Tesisinde  oynanacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri