Rakip giresun

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçları bugün oynanacak olan maçlarla start alacak. Torku Konyaspor bugün Giresunspor'u ağırlayacak. Saat 14.00'de oynanacak karşılaşmayı Özkan Çeliker yönetecek

Ziraat Türkiye kupasında grup maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Torku Konyaspor bugün Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Torku Arena’da oynanacak maç saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmada Özkan Çeliker düdük çalacak. Çeliker’in yardımcılıklarını Baran Eraslan, İlker Takbak yaparken, 4. hakem olarak ise Eray Aldemir görev alacak.

Türkiye kupasında daha önce Hacettepe’yi penaltı atışları sonunda 4-2 ve ikinci maçta da Altay’ı İzmir’de 2-1 yenerek gruplara kalan Torku Konyaspor, ilk maçında Giresunspor’u taraftarlarının desteğiyle yenerek gruplara galibiyetle başlamayı amaçlıyor.  

Torku Konyasporda, bu maçın hazırlıkları dün öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla tamamlandı. Teknik adamların, bazı oyuncuları dinlendirecekleri ve ligde oynayamayan futbolculara şans tanıyacakları öğrenildi.  

Kartallar, bu maçın ardından, yarından itibaren Cumartesi günü içi sahada oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına başlayacaklar. Bu karşılaşma öncesi Marica ve Mehmet Güvene sakat, Tolga ise sarı kart cezalısı.

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye kupasında, grubunda ikinci maçını 16-17 Aralık’ta deplasmanda Gençlerbirliği, üçüncü maçını da 23-25 Aralık’ta içi sahada Cizrespor ile oynayacak. Grup maçları Aralık ve Ocak ayı sonlarında devam edecek ve 3-5 Şubat’ta tamamlanacak. İlk iki sırayı alan takımlar tur atlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri