Rakip değil, biz önemliyiz

Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor.

Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Hazırlıklarına yorucu bir tempoda devam eden yeşil beyazlılarda yetenekli file bekçisi Ahmet Sabri Fener yeni sezonda çok farklı bir Anadolu Selçukspor izlettireceklerini ifade etti.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılar Teknik Direktör Zafer Turan gözetiminde çalışmalarını yoğun bir tempoda gerçekleştiriyor.

TEMPO YOĞUN

Kayacık Spor Tesisleri’nde akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan çalışmalar pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman sonrasında yeşil beyazlılar açma germe hareketleri ile antrenmana son noktayı koydular. Antrenman sonrasında Teknik Direktör Zafer Turan oyuncuları ile bir süre sohbet ederken, yeni sezonda kendilerinden beklentilerini söyledi.

“SIKI ÇALIŞIYORUZ”

Yeşil beyazlıların yetenekli file bekçisi Ahmet Sabri fener yeni sezon hazırlıklarının yoğun bir tempoda devam ettiğini belirterek, “Zafer Hocamızın önderliğinde yeni sezon çalışmalarımıza sıkı bir şekilde başladık. Oldukça güzel bir atmosfer var. Bu sezon geride kalan yıllara bakarak çok farklı olacak. Takımdan ve ortamdan aldığımız sinyaller bu yönde. İnşallah sezonu camiayı mutlu edecek bir noktada tamamlayacağız.” dedi

“BURADA OLMAK GÜZEL”

Bir yıl aradan sonra yeniden takıma döndüğü için mutlu olduğunu belirten Sabri, “Burası benim yuvam. Her ne kadar adı değişmiş olsa da Sabri’yi Sabri yapan kulüp burası. Yeniden burada olmaktan mutluyum. Konyaspor veya burası fark etmiyor, her iki kulüpte bizim ve nere görev yapmamız gerekiyorsa hazırız. İnşallah takımıma bu sezon iyi katkılar sağlayabilirim.” şeklinde konuştu.

“LİG ZORLU OLACAK”

Kuraların ardından ligde rakipleri olan takımların belirlendiğinin hatırlatılması üzerine Sabri, “Şu bir geçek ki 2. Lig’de hangi grupta olduğunuzun pek bir önemi yok. Neden diye soracak olursanız, bu ligin bazı karakteristik özellikleri var. Her iki grupta da geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da göreceğiz ki herkes herkesi yenebiliyor. Bu ligde ayakta kalan, 90 dakika mücadeleyi bırakmayan hedefine ulaşıyor. Bizde bunun için mücadele edeceğiz.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri