Rakibini bekliyor

Ziraat Türkiye Kupasında H Grubunu lider bitiren Atiker Konyaspor bir üst turda karşılaşacağı rakibini bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip yarın oynayacağı Trabzonspor maçı ile gurup maçlarını tamamlayacak. Atiker Konyaspor Grubu 2.’si ile eşleşecek

Ziraat Türkiye Atiker Konyaspor H grubunda mücadele eden  Atiker Konyaspor grubun son maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maç öncesinde grup liderliğini garantilemiş durumda. Atiker Konyaspor’un bir üst turdaki rakibi ise bugün oynanacak G Grubunda bugün oynanacak Ümraniyespor Bursaspor maçından sonra belli olacak.

İLK MAÇ BERABERE BİTMİŞTİ

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası H Grubundaki  son maçını yarın saat 16.00’da Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor ile oynayacak. Bir üst tura çıkma şansını mucizelere bırakan bordo-mavili ekibe karşı prestij mücadelesi verecek olan Atiker Konyaspor rakibi ile ilk maçta evinde golsüz berabere kalmıştı.

TRABZON’UN GRUPTAN ÇIKMASI MUCİZEYE BAĞLI

Atiker Konyaspor’un liderliğini garantilediği H Grubunda Trabzonspor 6 puanla 3. sırada yer alıyor bordo-mavili ekibin gruptan çıkması için 8 puanlı Gümüşhanespor’un Kızılcabölükspor’a yenilmesi ve Trabzonspor’un Atiker Konyaspor’u yenmesi gerekiyor.  Bu ihtimal gerçekleşmediği takdirde bordo-mavili ekip Ziraat Türkiye Kupası’na gurup aşamasında veda etmiş olacak.

G GRUBU 2.SİNİ BEKLİYOR

Grup liderliğini garantileyen Atiker Konyaspor bir üst turda G Gurubu 2.’si takım ile eşleşecek. Yeşil-beyazlı ekip grup lideri olduğu için  karşılaşma Büyükşehir Belediyesi  Stadyumunda oynanacak.  Atiker Konyaspor’un rakibi  bugün oynanacak Ümraniyespor Bursaspor maçından sonra belli olacak. Yeşil-beyazlı ekibin Ümraniyespor, Akhisar yada  Aydınspor ile eşleşme şansı bulunuyor.

GEÇEN YILDA LİDER ÇIKTI

Atiker Konyaspor,  geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda  16 puan topladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz grupta 6 maça çıkarken 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Kayserispor, İnegölspor ve Etimesgut Belediyespor'un olduğu gruptan lider olarak çıkmayı başaran Anadolu Kartalı, gruptaki tek beraberliğini İnegölspor'a karşı aldı. Yeşil-beyazlılar grupta rakip ağlara 8 gol atarken kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Temsilcimizin 2015-2016 sezonunda mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda aldığı sonuçlar şöyle: "Etimesgut Belediyespor 0-1 Konyaspor, İnegölspor 1-1 Konyaspor, Kayserispor 0-1 Konyaspor, Konyaspor 2-1 Etimesgut Belediyespor, Konyaspor 1-0 Kayserispor ve Konyaspor 2-0 İnegölspor."

MAÇI KORAY GENÇLER YÖNETECEK

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak maçın hakemi açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 26 Ocak Perşembe günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak Trabzonspor-Atiker Konyaspor ZTK H Grubu 6.hafta maçında Koray Gençerler'in düdük çalacağını açıkladı. Gençerler'in yardımcılıklarını Soner Maraş ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaparken, maçın dördüncü hakemi Ferhan Kestanlıoğlu.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR              

Atiker Konyaspor, bir günlük izin sonrasında  Ziraat Türkiye Kupası’nda  yarın oynayacağı Trabzonspor  maçının hazırlıklarına pazartesi günü yaptığı idmanla başladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman salonda iki grup halinde yapılan CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başladı. Futbolcular sahada 5'e 3 pas ve top kapma çalışmasının ardından taktik bir çalışma gerçekleştirdi.

KAYIPSIZ BİTİRMEK İSTİYOR

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası son maçında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Grupta 11 puanı bulunan yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında kaybetmeden yenilgisiz bir üst tura çıkmak istiyor.  Atiker Konyaspor 5maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip 5 maçta 9 gol atıp kalesinde sadece 1 gol gördü. Atiker Konyaspor’un Trabzonspor ile oynadığı maçta gol sesi çıkmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri