Rakibin değil, bizim ne yapacağımız önemli

Konyaspor yönetim kurulu üyesi ve Karabükspor maçının kafile başkanı Mehmet Soylu, bugün oynanacak maçtan mutlaka puan alacaklarına inandığını belirterek, “Karabükspor’ü gözümüzde ne büyütüyor ne de küçültüyoruz. Ama, bu maçtan puan alacağımız
Orduspor beraberliğinden sonra bu maçın öneminin ikiye katlandığını söyleyen Soylu, bugünkü maça değişik bir kadroyla çıkacaklarını, bunun da sahaya olumlu şekilde yansıyacağını bildirdi. Soylu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Teknik direktörümüz Fuat Yaman nezaretinde yapılan çalışmalara katılan futbolcularımız, çok hırslı ve istekli çalıştı. Futbolcularımız, üst üste iki maçı da berabere bitirmenin verdiği hırsla bu maça hazırlandılar. Bizim tek düşüncemiz, güçlü rakibimiz karşısında iyi mücadele etmek ve sahadan puanla ayrılmak. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Güçlü rakibimiz Karabükspor kendi sahasındaki maça galibiyet için çıkacak. Fakat bizim için rakibin düşüncesi önemli değil. Biz Karabük’e puan almaya geldiğimizi göstereceğiz ve bunu da başaracağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri