Rahmet Tarım Standı dikkat çekti

Konya Tarım Fuarı’nda en dikkat çeken stantlardan birisi de Rahmet Tarım Makineleri standı oldu. Uzun yıllardır Konya’da faaliyet gösteren Rahmet Tarım Fuardan memnun.

Firma ve fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Rahmet Tarım Makineleri sahiplerinden Gürses Menek, şunları söyledi: “Rahmet Tarım olarak merdane üreticiliği yapıyoruz. Merdanenin dışında çamur tutmaz merdane, çizel patlatma, kazayağı, asistan kepçe üretiyoruz. Patenti firmamıza ait birçok ürünümüz gerek Türkiye pazarında gerek yurt dışında yoğun ilgi görüyor. Fuardan memnunuz yoğun katılımlı, bereketli bir fuar geçiriyoruz.

Konyalı çiftçilere en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Nitelikli ürünler ile üreticilerin yanındayız. Yenilikleri takip ederek, atılımlarımız sürecek. Türkiye’nin en büyük tarım fuarında yer almak bizim için önemliydi. Bu güzel organizasyonda üreticilerle iletişimde bulunmaktan memnunuz. Cumartesi akşamına kadar fuardayız. Çiftçilerimizi ve üreticilerimizi standımıza bekliyoruz.”

Gürses Menek, üretime aralıksız devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri