Rahmanovic ve Bytyqi ilk 11 yüzü göremiyor

Konyaspor’un devre arası transferleri Zymer Bytyqi ve Amar Rahmanovic İlhan Palut döneminde de ilk 11 yüzü göremedi. Palut bu oyunculara şans vermezken orta sahada Diomande’yi tercih ediyor.

Konyaspor’un devre arasında yaptığı ve flaş transferler olarak nitelendirdiği Zymer Bytyqi ve Amar Rahmanovic ilk 11 şansı bulamıyor. Taraftarlar ve yönetim İsmail Kartal’ı bu oyunculara şans vermediği için eleştirmişti. İsmail Kartal ile yollar ayrıldıktan sonra takımın başına getirilen İlhan Palut da yönetimin bu transferlerine ilk 11’de şans vermedi. Amar Rahmanovic son 4 maçta oyuna sonradan girerek 64 dakika sahada kaldı. Zymer Bytyqi ise 7 maçta kadroda yer alırken 5 maçta oyuna sonradan girdi. 2 maçta ise süre almadı.

PALUT KRAVETS’İ KESTİ DİOMANDE’DEN VAZGEÇMEDİ

İttifak Holding Konyaspor’un yeni teknik direktörü İlhan Palut sahada mücadele eden ve agresif oyuncuları tercih ederken son haftalarda adeta sahada yürüyen Ukraynalı golcü Artem Kravets’i kesti. Genç teknik adam Denizlispor karşısında Kravets’i yedek oturturken Sokol Cikalleshi’ye ilk 11’de şans verdi. Palut maç boyunca Ukraynalı oyuncuya şans vermezken Erdon Daci’yi oyuna aldı

Eski teknik direktör İsmail Kartal’ın isteği üzerine devre arasında Çaykur Rizespor’dan kadroya dahil edilen ve taraftarların eleştirilerine maruz kalan İsmael Diomande Palut’un banko oyuncularından biri oldu. Tecrübeli oyuncu son 2 maçlık performansı ile beğeni kazandı. Rizespor’da uzun süre futbol oynamayan, sakatlık şüphesi olan ve ilk maçlardaki performansıyla tepki çeken Diomande, kupada oynanan Beşiktaş maçına sonradan dahil olmuş ve mücadelesiyle ön plan çıkmıştı. Beşiktaş maçındaki performansının ardından ligde oynanan Denizlispor maçında da ilk 11’de başlayan Fildişi Sahilli oyuncu 88 dakika sahada kaldı ve sahanın en çok koşan isimlerinden biri oldu.

ERAY’IN PERFORMANSI MEMNUN EDİYOR

Sehiç’in sakatlığı ile birlikte kaleyi devralan Eray Birniçan gösterdiği performansla camiayı memnun etti. Ligde 7, kupada ise 3 maça çıkan 32 yaşındaki deneyimli file bekçisi genel olarak güzel bir performans ortaya koydu.

ABDÜLKERİM COŞUYOR

Konyaspor’un kaptanı stoper Abdülkerim Bardakcı gösterdiği performans ile tüm camiayı heyecanlandırıyor. Konyaspor altyapısından yetişen genç yetenek bu sezon 21 maçta forma giyerken Denizlispor karışsında attığı gol ile de ligde siftah yaptı. Başarılı oyuncu Beşiktaş ile oynanan kupa maçında da golünü atmıştı. Abdülkerim ligde takımının attığı 3 gole de asist katkısında bulundu. Denizlispor karşılaşmasındaki performansı ile haftanın 11’ine giren Abdülkerim Bardakçı ayrıca taraftarlarca maçın adamı seçildi.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri