Rahat dur Ali!

Torku Konyaspor’da ilk yarının ardından en çok kart gören isim Ali Çamdalı oldu. Ali ilk yarıyı 4 sarı kart ve 1 kırmızı kart ile tamamladı.

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının tamamlanması ardından Torku Konyaspor’da sahanın en hırçın ismi Ali Çamdalı oldu.

2 KEZ CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Ali Çamdalı ligin ilk yarısında gördüğü 4 sarı kart ve 1 kırmızı kart ile sahanın en hırçın ismi olurken, iki defa cezalı duruma düştü. Oyuncu ilk sarı kartını Kasımpaşa maçının 86. dakikasında gördü. Ardından Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor ve Bursaspor maçlarından sarı kart gören oyuncu cezalı duruma düştü. Uzun süre kart görmeyen oyuncu Kardemir Karabükspor maçında ise 90+2. dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kalmıştı. Tecrübeli oyuncu toplamda 5 kart ile ilk yarıyı tamamladı.

6 KEZ SARI KART CEZASI ALDILAR

Ali Çamdalı’nı 4 sarı kart ile 3 oyuncu takip etti. Son maçta gördükleri kar ile cezalı duruma düşen Mehmet Güven ve Erdinç Yavuz yanı sıra Ergün Teber’de 4 sarı kart gören son isim oldu. Mehmet ve Erdinç son maçtaki kartlar nedeniyle Fenerbahçe maçında cezalı oldukları için forma giyemeyecekler. Ergün Teber ise Galatasaray maçında gördüğü kart sonrası 1 hafta cezalı kalkmıştı.

SADECE FUTBOL OYNADILAR

Yeşil beyazlılarda sahada kaldığı uzun zamanlarla rağmen hiç kart göremeden de ilk yarıyı tamamlayan isimler arasında ilk sırayı Gekas aldı. Gekas ilk yarıda sahada kaldığı 927 dakikada hiç kart görmedi. Oyuncuyu 823 dakika sahada kalmasına rağmen hiç kart görmeyen Ömer Ali Şahiner takip etti. Listenin üçüncü sırasında ise Gunnar Heıdar Thorvaldsson 780 dakika ile yer aldı.

Yeşil beyazlılarda ilk yarının kart raporu şu şekilde; Abdülkerim Bardakcı 1 sarı kart, Ahmet Sabri Fener, Ali Çamdalı 4 sarı/1 kırmızı kart, Ali Turan 3 sarı kart, Charles Hubert Itandje 2 sarı kart, Crıstovao Da Sılva Ramos, Djalma Braune Manuel Abe Campos 1 sarı kart, Elvıs Kokalovıc 2 sarı kart, Erdal Kılıçaslan 1 sarı kart, Erdinç Yavuz 4 sarı kart, Ergün Teber 4 sarı kart, Ezechıel Ndouasel 1 sarı kart, Gunnar Heıdar Thorvaldsson, Hasan Salih Kabze 1 sarı kart, İshak Çakmak, İsmail Güven, Kaya Tarakcı, Marc Kibong Mbamba, Mehmet Güven 4 sarı kart, Mehmet Uslu 1 sarı kart, Muhammet Yürükuslu, Ömer Ali Şahiner, Recep Aydın 2 sarı kart, Selim Ay 2 sarı/1kırmızı kart, Şenol Akın, Theofanıs Gkekas, Tolga Ünlü 1 sarı kart, Tomas Borek 2 sarı kart.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri