Rafet Gülşen: Çumra Sorunlarına Çözüm Bekliyor

Siyasi Partilerin Çumra'daki ilçe başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti Çumra İlçe Başkanı Rafet Gülşen

Çumra Sorunlarına Çözüm Bekliyor

İyi parti Çumra ilçe teşkilatı olarak yerel ve genel siyaseti günü birlik takip ederek genelde ve yerelde iktidar sahipleri ile belediye başkanlarının çalışmalarını yakından takip etmekteyiz.Ülkemiz ve milletimiz adına doğru olan ne varsa taktir ve teşekkürlerimizi her türlü platformda gündeme getirmekten çekinmedik çekinmeyeceğiz.

Genel politikalar ve il bazlı politikalarla ilgili genel başkanımız ,genel merkez yöneticilerimiz ve il başkanımız il teşkilat yöneticilerimiz gerekli çalışmayı yaptıkları kamuoyunun malumudur.

Biz İyi Parti Çumra ilçe teşkilatı olarak yerel bazda 65.000 nüfuslu ilçemizde gerekli çalışmaları ilk günkü şevk ve heyecanla yapmaktayız.Partimiz genel seçimlerde 3500 oy almıştır.2019 Mahalli seçimlerinde 9619 geçerli oy alarak ilçemizde 2.parti olduk partimizin oy oranı o güne oranla (2019 mahalli seçimlerinde yüzde 26'ya yakın oy aldık) hızla artmakta ve kamuoyunun desteği her gün biraz daha artmaktadır.

Geldiğimiz noktada parti üye sayımız 60'lı rakamlardan an itibari ile 350 rakamına ulaşmış olup,hedefimiz en az toplam seçmen sayısının yüzde 15'idir. En kısa zamanda 500 rakamını bulacağımızdan endişemiz yoktur.

Buraya kadar genel bilgi vermiş bulunuyorum. İlçemizde belediyenin çalışmalarını 3 belediye meclis üyemizle temsil edilmekle birlikte ilçe teşkilatı olarak takip etmekteyiz.Sn Belediye başkanımızı ziyaretimizde kendisine yapılan iyi faydalı olan her işte yardımcı olacağımızı eksik ya da yanlış gördüklerimizi kamuoyu ile paylaşarak konunun takipçisi olacağımızı dile getirdik.

Çumra İlçe Belediyemizden hala Çumra halkının problemlerini çözüm konusunda beklentilerimizi aşağıya sıralıyorum:

1)Çumrada imar sorunu kronik bir hal aldı.Bir dairenin fiyatı 500-600 bin tl gibi yükseldi bunda fiyatların girdi maliyetlerinin yanı sıra yeni arsa üretilememesinin büyük payı olduğu kanaatindeyiz.

2)Çumra şehir içi trafik sorunun kar topu gibi büyüdüğü tüm Çumralıların malumudur otopark sorunu ayrı bir dert.

3)İlçe merkezi ve mahalleler arasında ulaşım sorunu,içme suyunda bazı mahallelerimizin hala asperli borularla sağlanan suyu kullandığı bilinen gerçeklerdir.

4)Çumra Merkez-İçeri Çumra, Alibeyhüyüğü mahallerimizin atık suyu halen açık alana akmaya devam etmekte konu ile ilgili çevre şehircilik bakanımızda dahil olmak üzere verilen sözler lafta kalmıştır.

5)Çumra konut kiraları anormal yükselmiş olup çözümü konusunda somut adım atılmıyor oysa 2+1 sosyal konut projesi acil olarak başlamalıdır çözümüde budur.

Kısaca izah edeceklerimiz bundan ibaret olmakla birlikte daha pek çok sorun vardır.Çumra belediyesi bol miktarda arsa ve tarla satarak işi götürmeye çalışıyor. Nereye kadar sata sata...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri