Rabia Spor Merkezi açıldı

Rabia Spor Merkezi açılışında konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Meram'ın çehresi değişiyor. Açılış bekleyen 7, temel atmak için bekleyen de 10'a yakın da tesisimiz var. Bazıları imha eder biz ise inşa ederiz” dedi

Meram Belediyesi öncülüğünde kazandırılan Rabia Spor Merkezi dualarla açıldı. Açılışa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'nun yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri; Hacı Ahmet Özdemir, Hüsnüye Erdoğan, AK Parti Meram İlçe teşkilatı ve davetliler katıldı.

HÜSNÜ BOZKURT'U KINAMIYORUM

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hüsnü Bozkurt'u kınamadığını belirterek, “Allah, herkese böyle muhalefet nasip etsin.

Allah, muhalefeti başımızdan eksik etmesin. Ne güzel hayır kampanyası yaparken evet kampanyasına destek verdi. Teşekkür ediyorum. Böyle hatalar yapmaya devam edin. Sırasıyla hepiniz böyle hata yapın” dedi.

HİÇBİR ŞEY BİLMESENİZDE DESTEKLEYİN

Açılışta konuşan AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, vardıkları yerde temel attıklarını ve yatırımlar yaptıklarını söyledi. Halka hizmeti hakka hizmet düsturu ile hareket ettiklerini vurgulayan Erdoğan, “Gecemizi gündüzümüze katıp nice açılışlar yapacağız” şeklinde konuştu. Erdoğan, ardından şunları kaydetti: “Açılışı yapılan yer, bir spor merkezi. Sağlıklı olma yolunda gayret sarfedilen bir yer. Sağlıklı toplumu sağlıklı bireyler oluşturur. 15 yıldır ülkemizin geleceği konusunda önemli başarılara imza attık. 15 Temmuz'da bizim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler olduğunu gördük. Fırsat vermedik. Milletimiz ile bütünleştik. Hainler, geçit bulamayacak.   Bizi denize dökmek isteyen ve eskiyi özleyenler var. Hüsnü Bozkurt'u şiddet ve nefretle kınıyorum.  Bu, söylemlerini Konya meydanlarında yapmasını da kendisine teklif ediyorum. Bizim ufkumuz geniş. Suriye'de, Elbab, Afganistan ve Somali'deyiz. Papa ve arkasında duranların fotosunun iyi incelenmesini istiyorum. Attığınız her adımda bu tabloyu gözünüzün önüne getirin. 16 Nisan'da hiç bir şey bilmeseniz bile Hollanda'da yapılanların ardından bizim ne yapmamız gerektiğini bilmeniz lazım.”

16 NİSAN'DA ŞAMARI YİYECEKLER

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, ahkam kesmeye çalışanların hesaplarını ortaya koyduklarını açıkladı. Muhalefete yüklenen Özöğür, muhalefetin bütün fikir ve zikirlerinin kendileri gibi düşünmeyenleri ayrıştırmak olduğunu yineledi. Özöğür, “Bunlar, bazı oylar sayılır bazı oylar tartılır derdi. Milletten hep korktular. Tercihini evetten yana kullanacakları denize dökmek ile tehdit ettiler. Bilinçaltındakileri gün yüzüne çıkardılar. Milletin efendi olduğunu öğrenemeyecekler. 16 Nisan'da en büyük şamarı yine milletten yiyecekler. Halkoylaması bizlerden sonra gelecek nesiller ile köprü vazifesi üstlenecektir. Bizim işimiz hizmet ve millet” açıklamalarında bulundu.

AMACIMIZ İNŞA ETMEK

Hizmet anlamında durmadan adım attıklarını dile getiren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da mahalle sakinleri ve muhtarlar ile yatırımdan önce istişare halinde olduklarını aktardı. Mahallelinin spor merkezi açılması konusunda hem fikir olduğunu kaydeden Toru, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Rabianın bizim için anlamı büyük. Özgürlüğün sembolü. Tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan vurgusu yapan rabia işaretini ölümsüzleştirmek istedik. 4 mahallemizin tam ortasında inşa ettiğimiz bu spor merkezine bu ismi verdik. Kentsel dönüşüm alanında da çalışmalarımız sürüyor. İnşa etmek üzere varız. Açılış bekleyen 7, temel atmak için bekleyen de 10'a yakın tesisimiz var.

EMRE ÖZGÜL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri