Quaresma'da son durum ne?

Beşiktaş'ta kadroya alınmayan ve bir daha takıma dönmeyeceği açıklanan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'da son durum ne?

AHMET BULUT'TAN AÇIKLAMA

Portekiz basınında çıkan haberlere göre Quaresma'nın devre arasında ülkesinin takımı olan Sporting Lisbon'a dönceği haberini menajeri Ahmet Bulut Radyospor'da yalanladı.

KİMSEDEN TEKLİF YOK

Radyospor'dan Uğur Asarlı'ya konuşan Ahmet Bulut Quaresma'ya teklif olmadığını söylerken; " Quaresma için bize gelen bir teklif yok. Devre arasında takımdan ayrılacağı doğru değil. Sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kalacak. Jorge Mendes'i, Ahmet Nur Çebi'yi mahkemeye vermek için çağırdığı haberleri de doğru değil. Mendes'i İstanbul'a çağırmadı" diyerek sözlerini tamamladı. 
 
Q7 gülerek cevap verdi

Beşiktaş'ın iki Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes ve Hugo Almeida'nın yazın bile uzun kollu kıyafetlerle çalışmasının sırrı ortaya çıktı. Yazın en sıcak günlerinde bile kısa kollularla idmana çıkan bu iki oyuncunun amaçlarının terini, vücudundaki toksini atmak olduğu öğrenildi. Fernandes'in bunu Q7'ye de önerdiği, vatandaşının bu teklifine ise Q7'nin gülerek cevap bile vermediği de gelen haberler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri