Pursaklar’da Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Pursaklar Belediyesi’nin her yıl düzenlemiş olduğu yaz spor okulu kayıtları başladı. Aralarında taekwondo, voleybol, basketbol ve futbolun yer aldığı yaz okulu için kayıtlar 11 Ağustos’a kadar sürecek.    Pursaklar...

Pursaklar Belediyesi’nin her yıl düzenlemiş olduğu yaz spor okulu kayıtları başladı. Aralarında taekwondo, voleybol, basketbol ve futbolun yer aldığı yaz okulu için kayıtlar 11 Ağustos’a kadar sürecek.

    Pursaklar Belediyesi yaptığı yazılı açıklamada Ülker İlköğretim Okulu, Azmi Ertuğrul İlköğretim Okulu ve Satı Öztürk İlköğretim Okulları’nda yapılacak olan yaz okulu için kayıtlar başladığını bildirdi. Yaz okuluna katılan tüm çocuklara, ücretsiz olarak şapka, şort ve tişört verilecek. Geçen yıl başlatılan uygulama ile yaz spor okuluna katılan öğrencilere adab-ı muaşeret dersleri de verilecek. Futbol, taekwondo, voleybol ve basketbol branşlarının ağırlıkta olduğu yaz okulunda, adab-ı muaşeret derslerinin yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel faaliyet de yapılacak.

    ÖĞRENCİLER KENDİLERİNE YAKIN OLAN MERKEZLERDE EĞİTİM ALACAK

    Önceki yıllarda tek merkezde yapılan yaz okulu, 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında okul bahçelerinde yaygınlaştırıldı. Bu sene de devam ettirilecek olan proje ile binlerce öğrenci spor eğitimi alacak. Böylece öğrenciler servis sıkıntısı çekmeden kendilerine en yakın merkezde yaz spor okuluna katılacak.

    Yaz spor okulu ile ilgili değerlendirme yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yaz okulunda çocukları en iyi şekilde misafir edeceklerini belirterek "Biz yaz spor okullarını basit birer spor okulu olarak görmüyor, bilakis çocuklarımıza erdemlilik bilinci kazandırmak ve Pursaklar halkının şehir kültürünü yükseltmek için bir vasıta olarak görüyoruz." dedi. Yaz spor okuluna kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, 11 Ağustos tarihine kadar Pursaklar Belediyesi Erdemli Gençlik Merkezi, Nezaket Hanımevleri, Tebessüm Konağı ve Merkez Belediye Binası’ndan telefonlardan da kayıt yaptırabilecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri