Pursaklar’da Vatandaşlara ‘hatır Kahvesi’ İkram Ediliyor

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı olan Tebessüm Masası’nda belediyeye gelen herkese kahve ikram ediliyor.Halkın talep ve şikâyetleri konularında hizmet veren Tebessüm Masası yeni bir hizmete daha imza attı. Halkla...

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı olan Tebessüm Masası’nda belediyeye gelen herkese kahve ikram ediliyor.

Halkın talep ve şikâyetleri konularında hizmet veren Tebessüm Masası yeni bir hizmete daha imza attı. Halkla olan ilişkileri güçlendirmek ve belediyeye gelen vatandaşı güler yüzle karşılayıp memnun etmek için yeni bir slogan ve hizmet başlattı. “Problemleri dert etmeyin, tebessüm edin. Kırk yıl hatırımız için buyurun kahvemizi için” sloganıyla belediyeye gelen herkese kahve ikram ediliyor.

Talep ve şikâyetlere hızlı çözüm üreten Tebessüm Masası, Pursaklar Belediyesi kurumsal internet sitesi üzerinden de hizmet veriyor. Böylece Tebessüm Masası’na ulaş iletiler, ilgili müdürlüklere havale edilerek vatandaşın taleplerine kısa sürede çözüm üretiliyor. Belediyeye gelen halk ise kahve ikramıyla ağırlanıyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri