Pursaklar’da Cumhuriyet Koşusu

Pursaklar Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Koşusu’nda orta okul öğrencileri kıyasıya yarıştı. 96 kişinin katıldığı yarışmada dereceye girenler madalya ile ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün...

Pursaklar Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Koşusu’nda orta okul öğrencileri kıyasıya yarıştı. 96 kişinin katıldığı yarışmada dereceye girenler madalya ile ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Cumhuriyet Koşusu’na Azmi Ertuğrul, Abdurrahim Karakoç, Altınova, Saray, Gümüşoluk ve Feride Bekçioğlu Okullarından 96 öğrenci katıldı. Pursaklar Belediye Başkanlık Konağı önünden başlayan koşu, Emek Caddesi’ndeki İlke Sitesi önünde son buldu. 96 öğrencinin kıyasıya yarıştığı koşuda 5, 6, 7 ve 6. Sınıf kız ve erkek öğrenciler performanslarıyla göz doldurdu. Geleneksel hale gelen bu koşuların atletizm sporu açısından önemli olduğuna dikkat çeken yetkililer, Pursaklar’da eğitim ve sporun iç içe olduğunu söylediler. Yarışmaya katılan öğrenciler yorgunluklarını ise ikram edilen sandviç ve meyve suyu ile attı. Dereceye giren öğrencilerin isimleri ise şöyle: Ortaokul 5 ve 6. Sınıf kızlarda 1.Nazlı Şah, 2.Gizem Şendek, 3.Kader Özdemir, ortaokul 5 ve 6. Sınıf erkek öğrencilerde 1.Tarık Aydın, 2.Berat Aydoğan, 3.Berkay Kutu, ortaokul 7 ve 8. Sınıf kızlarda 1.Damlanur Egemen, 2.Nazlıcan Erdoğan, 3.Semanur Kara, ortaokul 7 ve 8. Sınıf erkeklerde 1.Muammer Karaduman, 2.Battal Tunç ve 3.Sefa Akyüz derece elde etti. Dereceye giren öğrencilere madalyaları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde verilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri