Pursaklar’da 21 Bin Öğrenciye Ücretsiz Kırtasiye Malzemesi

Pursaklar Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki tüm ilköğretim okulu öğrencilerine ücretsiz kırtasiye dağıtımına başladı.     15 Eylül’deki yeni eğitim öğretim yılının...

Pursaklar Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki tüm ilköğretim okulu öğrencilerine ücretsiz kırtasiye dağıtımına başladı.

    15 Eylül’deki yeni eğitim öğretim yılının açılışını Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Yayla ve öğretmenler birlikte yaptı.

    Her yıl farklı okulların pilot olarak tercih edildiği kırtasiye dağıtımı, bu yıl Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Öğrenciler kitaplarını devletten alırken kırtasiye malzemelerini de ücretsiz olarak Pursaklar Belediyesi'nden aldı. Sınıfları gezen Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ile diğer yöneticiler eşlik etti. Sınıfları gezen Başkan, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyerek kırtasiye malzemelerini dağıttı.

    'Kitaplar devletten kırtasiyeler Belediye’den' sloganı ile 21 bin öğrenciye zengin-fakir ayırt etmeksizin kırtasiye malzemesi dağıtan Başkan Çetin, "Tek derdimiz öğrencilerimizin okumasıdır. Çünkü onlar geleceğin yöneticileri ve bizleri muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak bireylerdir. Sizlerin okuması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini diliyorum." diye konuştu.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz de Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. İçerisinde çok sayıda defter, kalem, silgi ve kalemtıraş bulunan kırtasiye malzemeleri tüm ilköğretim okulu öğrencilerine dağıtılacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri