Pursaklar Zabıtasından Pazarlara Sıkı Denetim

Ankara Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki semt pazarlarında yeni düzenlemeler yaptı. Pazarcı esnafın kılık kıyafeti, temizliği, yaka kartı gibi konularda sıkı denetimleri başlatan ekipler, mevcut pazar alanlarının...

Ankara Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki semt pazarlarında yeni düzenlemeler yaptı. Pazarcı esnafın kılık kıyafeti, temizliği, yaka kartı gibi konularda sıkı denetimleri başlatan ekipler, mevcut pazar alanlarının çizimlerini yeniledi. Pazarlardaki tartıları, terazileri ve fiyat etiketlerini tek tek kontrol etti.

    Hijyen ve güvenliğin üst düzeyde tutulduğu semt pazarlarında, zabıta ekipleri rutin kontrollerine bundan sonra da devam edecek. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, halkın sağlıklı ve güvenli gıda tüketebilmesi, alışverişlerini huzur içerisinde yapması için pazar esnafının bu kurallara dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Belediye Meclisi’nin eylül ayı meclis toplantısında alınan karar gereği cuma günleri ilçe merkezinde açılan pazarın (Tevfik İleri Pazar Alanı ve Kültür Merkezi’ndeki pazarın) günü cumartesi olarak, Saray’daki pazarın günü de cuma olarak değiştirildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri