Pursaklar Şehir Kütüphanesi Gençleri Sevindirdi

Pursaklar Belediyesi’nin özgün projelerinden biri olan Şehir Kitapları Kütüphanesi ders çalışmak ve araştırma yapmak isteyen gençleri sevindirdi.Türkiye’de ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehir Kitapları Kütüphanesi...

Pursaklar Belediyesi’nin özgün projelerinden biri olan Şehir Kitapları Kütüphanesi ders çalışmak ve araştırma yapmak isteyen gençleri sevindirdi.

Türkiye’de ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehir Kitapları Kütüphanesi büyük takdir topluyor. Şehirlerin kalbinin attığı kütüphanede 10 bine yakın kaynak bulunuyor. Başkanlık Konağı’nda yer alan kütüphane kitapseverlerle şehirleri buluşturuyor. Her gün mesai saatlerinde hizmete açık olan kütüphanede gençler ders çalışıp araştırma yapabiliyor. Akademisyenlerin de gelip ziyaret ederek araştırma yaptığı kütüphanede kitap sayısı her geçen gün artıyor. Şehirlerle ilgili kitap, dergi, makale, film gibi birçok materyali burada bulmak mümkün. Türkiye’nin dört bir yanından toplanan materyallerle kültür hazinesi haline gelen Pursaklar Belediyesi Şehir Kitapları Kütüphanesi’ne kitap bağışı da yapılabiliyor.

Bu özgün hizmetten faydalananlar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri