Pursaklar Belediyesi Ek Binası Hizmette

Ankara Pursaklar Belediyesi, artan nüfusu ve genişleyen hizmet alanını göz önünde bulundurarak yeni belediye ek hizmet binasını açtı.Ar-Ge ve Proje Müdürlükleri oluşturan Pursaklar Belediyesi, hızla değişen ve gelişen ilçede yeni projeler...

Ankara Pursaklar Belediyesi, artan nüfusu ve genişleyen hizmet alanını göz önünde bulundurarak yeni belediye ek hizmet binasını açtı.

Ar-Ge ve Proje Müdürlükleri oluşturan Pursaklar Belediyesi, hızla değişen ve gelişen ilçede yeni projeler üretmek ve halka daha iyi hizmet etmek için yeni birimler oluşturdu. Pursaklar Yavuz Bulvarı üzerinde bulunan ek hizmet binasında; bir başkan yardımcısı ile Emlak İstimlak Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Etüt Proje Müdürlüğü hizmet verecek.

Pursaklar’ın ihtiyaçlarını tespit etmek ve yeni projeler üretmek için kolları sıvayan ekipler, ek hizmet binasında mesaiye başladı. Bu müdürlüklerle ilgili işlem yaptırmak isteyenler, Yavuz Bulvarı üzeri, EGO otobüsleri toplanma merkezindeki ek hizmet binasına başvurabilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri