Puan için sahadalar

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor bugün16.hafta maçına çıkacak. Sarayönü Belediyespor evinde Hisar Belediyespor'u konuk ederken Akşehirspor ise Sandıklıspor'a konuk olacak. İki mücadelede saat 14.00'te başlayacak

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor  ile Akşehirspor puan için sahaya iniyor. Sarayönü Belediyespor evinde Hisar Belediyespor'u ağırlarken Akşehirspor ise deplasmanda Sandıklıspor'a konuk olacak. İki mücadele de saat 14.00'te başlayacak.

KEYİFLER YERİNDE

Geçtiğimiz pazartesi günü Konya derbisinde 8 kişi kalmasına rağmen Akşehirspor'u Özenç ve Umutcan'ın attığı gollerle 2-1 mağlup eden Sarayönü Belediyespor'da keyifler yerinde. Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta il birinciliğini garantileyen yeşil-siyahlılar, bugün Sarayönü İlçe Stadyumu'nda  Hisar Belediyespor'u ağırlayacak. Mücadele saat 14.00'te başlayacak. Maçı hakem Kenan Barış Soysal yönetecek. Soysal'ın yardımcılıklarını; Agah Kaan Kuloğlu ile Ali Anıl Özdemir yapacak. Sarayönü Belediyespor, Hisar Belediyespor'u yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

İL BİRİNCİLİĞİ ZORA GİRDİ

Konya derbisinde Sarayönü Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Akşehirspor'da ise moraller bozuk. Kırmızı-beyazlıların Sarayönü Belediyespor'a mağlup olmasıyla il birinciliği şansı zora girdi. Akşehirspor bugün deplasmanda Sandıklıspor'a konuk olacak. Saat 14.00'te başlayacak olan mücadele Sandıklı İlçe Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Cihan Ölmez yönetecek. Ölmez'in yardımcılıklarını İbrahim Halil Polat ve Selçuk Kaplan yapacak. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz Sandıklıspor deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılarak moral bulmak istiyor.

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri