Puan farkını açmak istiyoruz

Anadolu Selçukspor’un başarılı oyuncusu Soner Birinci Bugsaş maçında alacakları galibiyetle alt sıralarla olan puan farkını açmak istediklerini söyledi

Ligin bitine birkaç hafta kala sıkıntı yaşamak istemediklerini belirten başarılı futbolcu Soner Birinci: “Bugsaş deplasmanından alacağımız galibiyetle artık alt sıralar ile aramızdaki puan farkını iyice açıp, kalan maçlarda daha rahat bir şekilde oynamak istiyoruz" dedi.

Sarıyer maçında öne geçmelerine rağmen istenilen sonucu alamadıklarını belirten Soner Birinci: “İyi futbol oynamamıza rağmen netice alamamak bizi üzdü. Bu hafta cezalı olduğum için ben de maçı tribünden izledim. Öne geçmemize rağmen net ofsayt olan bir pozisyonda yediğimiz gol ile berabere kaldık. Hakem ne yazık ki göremedi. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız müsabakada işi tamamen bitirmek istiyoruz. Bugsaş deplasmanından alacağımız galibiyetiyle artık alt sıralar ile aramızdaki puan farkını iyice açıp, kalan maçlarda daha rahat bir şekilde oynamak istiyoruz. Takım olarak belki bu sene istediğimiz gibi olmadı, ancak inşallah sezonun sonunu iyi bitiririz. Önümüzdeki senelerde inşallah takımımız adına yakışır yerlerde oluruz” dedi.

Takımda oynayan her futbolcu gibi kendisinin de hayalinin Torku Koyaspor formasını giymek olduğunun ifade eden Soner Birinci: “Bunun için çalışıyoruz,  zaten kulübümüzün amacı da bu. Ben burada görevimi yapmaya çalışıyorum, benden istenilen şeyleri sahada uygulamaya çalışıyorum. Görev yerim itibariyle defansif orta alanda görev yapmaya çalışıyorum. Bana verilen görevi yerine getirdiğimi düşünüyorum. Kendimi burada daha da geliştirmek ve inşallah önümüzdeki senelerde üst liglerde Torku Konyaspor'da kendimi göstermek istiyorum” şeklinde görüş bildirdi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri