PSG Balotelli'ye çılgın teklif

Paris'in başarılı temsilcisi PSG devre arasında Balotelli'yi transfer etmek için kolları sıvadı.

Manchester City'nin ve İtalya Milli Takımı'nın golcüsü Mario Balotelli devre arasında Paris Saint-Germain'e gitmeye hazırlanıyor.

Bu sezon Carlos Tevez Edin Dzeko ve Agüero'nun yüksek performansı nedeniyle fazla forma şansu bulmayan Mario Balotelli'nin devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Son olarak Etihad Stadyumu'nda ayın başında West Ham ile oynanılan ve 0-0 sona eren karşılaşmada forma giyen Balotelli etkisiz performansıyla eleştiri oklarını üzerine toplamıştı. İtalyan yıldızın yeterince iyi çalışmadığı için forma giyemediğini belirten Mancini geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Ona zaten daha önce söyledim. Son günlerde çok iyi çalışmıyor. O yüzden forma giyemiyor." ifadelerini kullandı.

Gol.com'da yer alan habere göre, Balotelli'nin daha fazla çalışması gerektiğini belirten İtalyan çalıştırıcı, "Bence Mario daha fazla çalışmalı. Bir oyuncu yeterince çalışmıyorsa bir üst seviyeye geçmesi çok zordur. Her maç daha çok çalışıp kendinizi geliştirmeniz gerekir." dedi.

Zlatan Ibrahimovic'in hücum yükünü tek başına çekmesini göz önünde bulunduran PSG ise Katarlı hissedarlarının girişimleriyle devre arasında Balotelli için 50 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Balotelli ile ilgilenen takımların arasında Inter ve Milan olsa da PSG finansal gücüyle bu transferde bir adım öne geçiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri