Protokol üyeleri gazi Karataş'ı unutmadı

Valisi Muammer Erol, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde meydana gelen saldırıda yaralanarak gazi olan Polis Memuru İbrahim Karataş'ı ziyaret ett

Valisi Muammer Erol, Konya 3. Ana jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde meydana gelen saldırıda yaralanarak gazi olan Polis Memuru İbrahim Karataş'ı ziyaret etti. Özel Konya Farabi Hastanesi'nde tedavi gören gaziyi ziyaret eden protokol üyeleri, doktorlardan bilgi aldı. 

Ziyarette Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hayati Arık, Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Kürşat Acar gelen protokolü kapıda karşıladı. Vali Muammer Erol, tedavi sürecinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Aksoy'dan bilgi aldı. "Gazi İbrahim Karataş'ın her zaman yanındayız" diyen Erol, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Ziyaret, Gazi Karataş'ı mutlu etti. Karataş ve ailesi protokol üyelerine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri