Projeleri kazanan firmalar belli oldu

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, ''Aksaray-Mamasın Barajı'' ile ''Konya Hotamış Sulaması'' projeleri için açılan iha
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, ''Aksaray-Mamasın Barajı'' ile ''Konya Hotamış Sulaması'' projeleri için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.
Buna göre, ''Konya Hotamış Sulamaları'' proje yapımı ihalesini toplam 2 milyon 124 bin lira bedelle, ''Mimpaş Mühendislik'' kazandı.
İşin bitiş tarihi 8 Temmuz 2013 olarak belirlendi. ''Konya Hotamış Sulamaları'' proje yapımı hizmet alımı işi için toplam 6 firma teklif verdi ve bu tekliflerin tümü komisyon tarafından geçerli sayıldı. Pazarlık usulü ile 28 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale ile Konya-Çumra 3. Merhale Projesi (KOP) kapsamında, Hotamış depolaması kuzeydoğusundaki 39 bin 920 hektar tarım arazisine ait her türlü sulama ve drenaj şebekesi ile her türlü sanat yapısına ait aplikasyona müstenit proje yapımı gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri