‘Projeler üretmeye devam edeceğiz’

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken’le bir araya gelen Başkan Mustafa Kavuş, seçimden sonra projelerine devam edeceklerini belirterek, Gedavet Konutları ile ilgili süreci de çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.

GEDAVET KONUTLARI SORUNU ÇÖZÜLECEK!

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni dönemde yaptıkları projelere devam edeceklerini söyledi. Kavuş, “Gedavet konutları meselesinde iki tarafta mağdur oldu. Projenin aksamanın en önemli sebebi müteahhidin iflas etmesi ve sonradan vefat etmesi oldu. İnsanlar bu kez Meram Belediyesi’ni muhatap olarak görmeye başladı. Belediye olarak bazı dairelerin tapularını aldık. Başkanlığa geldiğimden itibaren bununla uğraşıyorum. Bu sorunların bir kısmı çözüldü. Diğer kısımlar ise çözülecek. Projelerimizin büyük kısmını tamamladık. Sokağına hakim olmadığım mahallem yok. Sorunların büyük çoğunluğunu tamamladık. Mevcut yaptığımız işleri, nasıl çalışıyorsak, neleri üretiyorsak devam edeceğiz. Yeni geldiğimizde anket yaptırmıştık. Bütün mahallelerin sorunlarını orada yaşayan insanlara sorarak tamamlamaya çalıştık. Bu yüzden sokağını bilmediğim mahallenin olmadığını söylüyorum. Yeni dönemde yaptığımız bütün projelere yenisini ekleyerek devam edeceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri