Prof. Dr. Ziyaüddin Serdar Serdivan Fikir Akademisine Konuk Olacak

Pakistan asıllı, Londra Şehir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ziyaüddin Serdar; Uluslararası Fikir Sanat Konferansları kapsamında 12 Mart Cumartesi günü Saat: 16.00’da Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’ne...

Pakistan asıllı, Londra Şehir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ziyaüddin Serdar; Uluslararası Fikir Sanat Konferansları kapsamında 12 Mart Cumartesi günü Saat: 16.00’da Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’ne konuk oluyor.

Konu ile ilgili Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nden yapılan açıklamada, “İslam, Terörizm ve Müslümanların Durumu” başlığıyla gerçekleştirilecek program kapsamında Ziyaüddin Serdar ve müzakerecisi Suheyb Öğüt tarafından İslam ve Terörizm kavramlarının son dönemlerde sıkça birlikte anılmasından doğan sonuçların ele alınacağı ve bu sonuçların Müslümanların durumu üzerine etkilerinin tartışılacağı belirtildi.

2012 Yılından bu yana Serdivan’da gerçekleştirdiği akademik ulusal ve uluslararası etkinliklerle adından söz ettiren Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi, dünyanın yaşayan sayılı filozofları arasında yer alan Simon Critchley’den sonra Müslümanların bilgesi olarak anılan Ziyaüddin Serdar’a da ev sahipliği yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri