Prof. Dr. Müftüoğlu 'umutluyum' diyerek aşı müjdesi verdi!

Hürriyet Gazetesi yazarı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, bugünkü köşesinde aşı çalışmalarına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü doktordan aşı müjdesi!

Hürriyet Gazetesi yazarı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, milyonlarca insanın merakla beklediği aşı çalışmalarına ilişkin önemli bir yazı kaleme aldı. Prof. Dr. Müftüoğlu, Oxford'da yapılan aşı çalışmalarına ilişkin, " Görünen o ki Oxford beni yanıltmayacak. Çok değil, birkaç gün önce Oxford’dan yeni bir açıklama geldi. Oxford Jenner Aşı Enstitüsü’nün direktörü Dr. Adrian Hill, geliştirdikleri aşının hem antikor üretiminde hem de savaşçı T lenfositleri harekete geçirmede memnuniyet verici oranda tepkili olduğunu açıkladı. Haydi! Ha gayret Oxford, neticeyi umutla bekliyoruz." yazdı.

Ayrıca Prof. Dr. Müftüoğlu, Rusya'da yapılan çalışmalara ilişkin ise, " Yeni ve güzel bir haber daha var, o da Rusya’dan. Rusya Kamu Yatırımları Otoriteleri Başkanlığı yaptığı açıklamada, aşı konusunda sona yaklaşıldığını söyledi. " yazarak dünya bilim insanlarının aşı çalışmalarında büyük yol aldığını dile getirdi.

İşte Müftüoğlu'nun bugünkü köşe yazısı;

İYİ HABER
HA GAYRET OXFORD

İLK günden bu yana hep aynı şeyi söyleyip yazdım: Aşıdan umutluyum! Ardından da şu cümleyi ekledim: Ben hayırlı haberi öncelikle Oxford’dan bekliyorum!
Görünen o ki Oxford beni yanıltmayacak. Çok değil, birkaç gün önce Oxford’dan yeni bir açıklama geldi. Oxford Jenner Aşı Enstitüsü’nün direktörü Dr. Adrian Hill, geliştirdikleri aşının hem antikor üretiminde hem de savaşçı T lenfositleri harekete geçirmede memnuniyet verici oranda tepkili olduğunu açıkladı. Haydi! Ha gayret Oxford, neticeyi umutla bekliyoruz. Ve bir not daha: Yeni ve güzel bir haber daha var, o da Rusya’dan. Rusya Kamu Yatırımları Otoriteleri Başkanlığı yaptığı açıklamada, aşı konusunda sona yaklaşıldığını söyledi. Elde edilen neticelerin de bir hayli umut verici olduğunun altını çizdi. Kısacası daha en başta da belirttiğim gibi, enseyi karartmayalım. Tedbirleri elden bırakmamaya, motivasyonumuzu kaybetmemeye ve aşı umudumuzu saklı tutmaya devam edelim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri