Prof. Dr. Koç sağlık yatırımlarını inceledi

Beyşehir’de hizmet sunan sağlık tesislerinin değerlendirme toplantıları İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç başkanlığında gerçekleştirildi.

Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında konuşan Prof. Dr. Koç, aile sağlığı merkezlerinde verilen birinci basamak sağlık hizmetlerinin önemine değindi. İlçe sağlık müdürlüğü verilerinin gayet olumlu olduğunu görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Koç, “Çok dinamik ve fonksiyonel bir ilçe sağlık müdürlüğümüz var. Özellikle tarama ve aşılama programları ülkemiz geleceği açısından çok önemli. Beyşehir’de tarama sayılarının daha da artırılabilmesi adına neler yapabiliriz bu konuda çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

Beyşehir’de yeni yapılacak sağlık tesisi projesi hakkında katılımcılara bilgiler veren Prof. Dr. Koç, “Eski hastane arsası üzerinde başlayacak olan projemiz sağlık kompleksi şeklinde olacak. Bu kompleks içerisinde 20 ünitli ağız ve diş sağlığı merkezi, ilçe sağlık müdürlüğü, sağlıklı hayat merkezi, toplum ruh sağlığı merkezi, 9 hekimli aile sağlığı merkezimizi ile 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu binaları yer alacak. Tesisle ilgili proje çalışmalarında sona yaklaşıldı, bu çalışma da tamamlandığında inşaatımız başlayacak. Beyşehir ilçemiz, hastane ve İçerişehir ASM ve 112 istasyon binalarının ardından çok güzel bir sağlık tesisine daha kavuşmuş olacak” diye konuştu. Prof. Dr. Koç Beyşehir 5 ve 6 nolu aile sağlığı merkezlerinin de yenilenmesi için arsa çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü değerlendirmelerinin ardından Beyşehir Devlet Hastanesi’ne geçen Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları burada da hastane yöneticileri, hekimler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri